Az autóm forgalmija augusztusban jár le, el lehet vinni előbb forgalmi vizsgára?
igen, viheted előbb is..ha 60 napon belül viszed, akkor az eredeti dátumra írják, tehát akár nyersz két hónapot is.
én így jártam, ott tudtam meg a vizsgahelyen, hogy ez egy új rendelet.
az új rendelet szerint ha kisebb, nem életveszélyes a hiba, akkor vagy csak szólnak, vagy két hónapon belül vissza kel vinned bemutatni, hogy megoldottad a sérelmezett hibát..
vidd el ezzel a felnivel, legfeljebb aznap visszaviszed négy gyárival bemutatni, oszt jónapot.
egy próbát bőven megér.
Ha váltóméretű a felni, akkor nincs gond. Nekem téli az gyári lemez, nyári azonos méretű, de nem gyári alu, sosem említették, hogy gond lenne.
Februárban járt volna le a forgalmi, de mivel novemberben volt esedékes az olajcsere szervíz, így egyben levizsgátattam, mert épp vizsgafelkészítő akció volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!