Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvételnél hogy megy a...

Autóvételnél hogy megy a kötelező biztosítás megkötése?

Figyelt kérdés
Ha veszek egy autót 100km-e a lakóhelyemtől, vasárnap vagy hétfőn akkor hogy tudom elhozni az autót? Olyan értelemben hogy olyankor hol tudok rá kötelező biztosítást kötni? Ahonnan venném az autót az egy kis falu, nem hiszem hogy olyasmira ott lenne lehetőség?

2018. ápr. 28. 11:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Ezt nem ebbe a részbe kellett volna, hanem a biztosítás papírmunka részbe..
2018. ápr. 28. 11:51
 2/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Mai világban telefon, tablet, laptop, az eladó számítógépe. De akár otthon ül egy családtag/ismerős, felhívod és megköti neked.
2018. ápr. 28. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Az internet csodákra képes..még a biztosítás megkötésénél is :)
2018. ápr. 28. 12:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát ha még előtte nem rendelkeztem saját autóval és nem volt biztosításom akkor is tudok érvényes biztosítást kötni online. Köszi
2018. ápr. 28. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:

netrusk.hu

Kötelezö biztositás kalkulátor, kiválasztod a neked megfelelő ajánlatot a sok közül, és online megkötöd a biztositást.

Miután megkaptad a visszaigazoló emailt, mehetsz az autóval...

2018. ápr. 28. 14:45
 6/6 anonim válasza:
A vásárlás napján már rendelkezned kell biztosítással, különben a fedezetlen napokra napi 450-600 Ft (MABISZ) díjat kell fizetni.
2018. aug. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!