Ajánlott Ford szerviz? - magas fogyasztás problémára
Sziasztok!
Szervizt keresek
Kérlek, lehetőleg saját jó tapasztalatból javasoljatok egy megbízható, ügyes szakemberekkel dolgozó Ford szervizt Budapesten vagy környékén, ahol nektek már tettek rendbe magas fogyasztású Focus-t.
Kicsit bővebben
Egy megkímélt 1.6-os benzines II-es Focus-ról van szó
Többségében városi, dugókat is tartalmazó használattal 10,8 liter az átlagfogyasztás 160km megtétele után.
Sajnos nem a computer hibázott, tankolás után számolva is ez az eredmény jött ki pedig úgy kezelem, mintha bejáratós lenne.
Nem váltok túl hamar, nem pörgetem túl, (sem hidegen, sem később nem taposom), motorfékkel fékezek, ahol lehet, ÉS! hosszabb pirosaknál manuális start-stop rendszert imitálok :-) Eddig még klímát sem használtam.
Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha kicsit sportosan vezetném!
Egy biztos, ez nem elfogadható! Mások fogyasztási adatai alapján sem. Előzőleg egy G Astrám volt, amivel dinamikusan autózva is kijöttem 8 literből ugyanezeken az útvonalakon. (Autópályán pedig 115km/h-val 6,5l-t evett)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Na az emlegetett Altea ehhez képest a következőket tudta:
pálya 130km/h, légkondi 7,9
országút pálya vegyes 7-7,9
Szóval nagyon jó a Focus fogyasztása, ahhoz képest, hogy nem egy könnyű autó az sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!