Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladnám az autóm, de kinek?

Eladnám az autóm, de kinek?

Figyelt kérdés
Fel tettem az autómat pár oldalra (sajnos magyarországon nem igen keresett példány) meg keresett pár autókereskedő SMS-ben, hogy hívjam vissza őket mert érdekelné őket az autó. Mennyire lehet ezekbe bele menni? Sokat buknék rajta vajon? nyilván ha felhívom az azt jelenti, hogy kétségbe vagyok esve mert nem tudom eladni az autóm nyeregbe van és megy is az alkudozás lefele lefele és lefele. 800.000 es autórol beszélünk értékét nézve. 650.000 ért kínálom. (mert igazából sürgős lenne.)

2018. ápr. 26. 14:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha már ittvagy leírhatod ide is hogy mi az, aztán hátha itt kapósabb lesz
2018. ápr. 26. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hívjanak ők ha kell nekik , 5 kilót se adnának érte vagy egy romot cserébe kínálnak . Amúgy kereskedőnek semmikép se adnám mert bizományba tennék . Facen tedd ki jó képekkel fix áron 6 kilóért , alaposan lemosva jól kitakarítva .
2018. ápr. 26. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Eladó általában túlértékeli az autóját. Úgy gondolod, hogy 800000 a piaci ára? Akkor jó esetben 700000 a valós ár, vagy még alacsonyabb. Kereskedő kínálni fog érte 500000-t, ha szerencséd van.
2018. ápr. 26. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Fognak adni érte vagy 400at a kereskedők.

Amúgy érdekes, 1.7 millióért árultam az autómat, a kutya meg se ugatta. Betettem egy kereskedésbe, bizományba. Még azon a héten elvitték 2 millióért.

2018. ápr. 26. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Az emberek nagyon el vannak tévedve vagy fordítva gondolkoznak vagy mittudomén.

Egy autómat úgy adtam el hogy a hirdetésbe beleírtam hogy egy jó állapotú német autó. Ezt eredetileg úgy értettem hogy német gyártmány (VW) de aki hívott az úgy értelmezte hogy Németországból frissen hozott és azt montda hogy emiatt csak jó lehet és ezért kell neki. Meg is vette. Utána biztos rájött már hogy az autó akkor járt utoljára Németországban amikor gyártották.

Ezzel az erővel hirdesd úgy hogy "kereskedőtől eladó ez a szép állapotú autó". A kereskedők se nagyon fognak üzengetni és a vevők is jobban ráharapnak. Majd amikor megnézik akkor azt mondod hogy kihoztad a telepről hogy kellemesebb környezetben mutathasd meg.

2018. ápr. 26. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mennyire komoly az, aki SMS-t ír, hogy hívd vissza? Valami putris cigány nepper lehet.

Egyébként ez úgy szokott lenni, hogy megkérnek, hogy vidd el az autód megmutatni, aztán mindenbe megpróbálnak belekötni, és fillérekért megvenni.

2018. ápr. 26. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
SMS-re biztos, hogy nem hívogatnék vissza senkit. Hívjon ő, ha akar valamit, megvan a számom!
2018. máj. 3. 08:57
 8/9 anonim ***** válasza:

ha nincs benne klíma, az már leértékeli erősen..ha sürgős lenne az eladás, mert kell a pénz, vagy útban van az autó, azt a leghülyébb kereskedő is azonnal leveszi..

a lényeg, hogy ne magyarázkodj, feleslegesen egy szót sem szólj, légy laza, hajtsd el a jampecot, ha nem tetszik a stílusa..

2018. máj. 3. 12:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Adtam már el néhány autót, de még sosem hívtam vissza senkit. Aki felhív, azt tájékoztatom -csak röviden- és megbeszélünk egy helyet, ill. időpontot. Ezen kívül csak annyi a válasz, ha érdekli nézze meg. A rövid, lényegre törő és határozott válaszok, általában hatásos riasztók a "beszéljük meg" típusú kupeckedőkkel és alkudozókkal szemben.

/ha észreveszik, hogy hajlandó vagy alkudni, elvesztél/

2018. máj. 3. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!