Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szevasztok! Be fog telni az...

Szevasztok! Be fog telni az autóm forgalmia. Többi lent?

Figyelt kérdés

Be fog telni az autóm forgalmia, ha már betelt,akkor mi lenne,ha már rögtön át is rendszámoztatnám. Ilyen lehetséges? Leszögezem,még a régi trikoloros rendszámom van

És ha már úgy is betellik,akkor kaphatna a jelenlegi sorozatból egyett. Válaszokat köszönöm! :)

2018. ápr. 25. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezért új rendszámot nem fognak kiadni, kapsz új forgalmit a kormányablaknál.

Csak úgy tudod megcsinálni az új rendszámos dolgot, ha elveszítenéd mindkét rendszámot, bejelented a rendőrségen, és utána mész a kormányablakhoz. Ha csak egyet vesztenél el, cserélik még a régit is... Nem adtam tippet, csak leírtam egy esetet. :)

2018. ápr. 25. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:

A forgalmi cseréjénél nem cserélik automatikusan a rendszámot, azt külön kell kérned és fizetned. Egy rendszámhoz ugyanis több forgalmi is tartozhat (egyszerre viszont mindig csak egy).

Ha neked mindenáron kell az új rendszám, akkor besétálsz a kormányablakhoz és kéred, hogy legyen neked új rendszámod. Ha kifizeted az árát, lesz is.

2018. ápr. 26. 06:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Új forgalmi mindenképpen kell. Ha rendszámoztatni akarod, akkor ki kell fizetni - a forgalmin felül - az új törzskönyvet és az új rendszámot. Ha akarod akkor akár havonta lecserélheted a rendszámot, fizetést biztosítva ezzel a hivatalnokoknak.
2018. ápr. 26. 08:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De nekem amióta vettünk azaz lecseréltük az eggyik autonkat,ugye az 2015 májusa. Akkor volt az N betű. Na azóta minden álmom egy unios rendszamu auto (lehet hogy hulyeseg amugy😂😂, de kinek mi )
2018. ápr. 26. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!