Ti adtatok pénzt a vizsgabiztosnak az autós vizsgán?
Figyelt kérdés
Sok legenda szól arról, hogy csak azok mennek át, akik adnak.
És ha adok akkor mi van? Akkor is átenged a pénz, ha nagy baromságot csinálok, mondjuk átmegyek a piroson és még el is ütök valaki? Vagy nem enged át és akkor visszaveszem a pénzt? Vagy le sem vizsgáztat rendesen? Nincs elég őrült így is az utakon?
B,C,D kategoriám van. Egyszer sem adtam egy ft ot se. B nél rutin, forgalom 1-1x megbuktam másodjára minden ment. C,D elsőre *(ill nem, a D "BÜ" nem sikerült elsőre, azt se tudtam fiú vagyok e vagy lány annyira izgultam, szóbeli vizsga) és a D gki is elsőre lett. Egyik tanulo D forgalmin fizetett 20ezret mégis meghuzták...
27N
2018. ápr. 26. 13:08
12/21 anonim válasza:
Nem adtam, sikerült elsőre.
2018. ápr. 26. 15:47
13/21 Tubarózsa válasza:
Amennyire tudom, csak kisebb hibát/hibákat néznek el. Ha nem sikerült akor bukod a pénzt is....sztem nem éri meg.
Jelenleg oktatónak készülök (majd ha felvettek a suliba) de ha sikerül és tudok dolgozni nem tervezem, hogy erre biztassam majd a tanuloim. Inkább vegyünk plusz órákat plusz pénzért, de "becsülettel" csinálja meg a vizsgát.
2018. ápr. 26. 18:14
14/21 anonim válasza:
Nem adtam, másodjára sikerült. Az első szerintem várta volna, mert semmi buktató jellegűt nem csináltam és mégis mehettem újra.
2018. ápr. 26. 19:40
15/21 anonim válasza:
1 éve vizsgáztam Bp-en, nem adtam.
2018. ápr. 26. 20:19
16/21 Hovarju válasza:
2,5 éve vizsgáztam Budapesten. elsőre sikerült. Nem adtam.
2018. ápr. 26. 20:59
17/21 anonim válasza:
Nem.
2018. ápr. 26. 21:23
18/21 A kérdező kommentje:
Megbuktam. Nem adtam. De nem ezen múlt.
Jó oktatóm van, csak sok más dolga miatt ritkán vannak az órák. De nekem is határozottabbnak kell lennem vele, hogy azt gyakoroljuk, ami szerintem kevésbé megy.
2018. ápr. 27. 10:02
19/21 anonim válasza:
Elsőre nem sikerült, másodjára már igen. Egyik alkalommal sem adtam. Pedig második alkalommal nem álltam meg egy stop táblánál és az oktató befékezett. Elnéztem, hogy hol van felfestve a csík, mert csak az első volt fehér, de azon kívül volt még 2 lefestve szürkére én meg a legtávolabbinál gondoltam, hogy megállok. Ott helybe mondtam a biztosnak, hogy meg akartam én állni csak a távolabbinál, aztán mondta hogy mindegy menjünk. A végén még ő magyarázta meg, hogy biztos a szemembe sütött a nap és mivel kezdő vagyok ezért elnézhettem. Nagyon nagy szerencsém volt, hogy ilyen vizsgabiztost kaptam.
2018. máj. 1. 22:36
20/21 anonim válasza:
1x megbuktam forgalmin, a saját hibámból, de előtte már 62 órát vezettem. A következő vizsgához még 10 plusz órát vettem, közben felajánlotta az oktató, hogy ha megvannak a körülmények akkor lehet fizetni. Megvoltak, 20 ezer forintot kellett adnom. Az 50 perces vizsga kb. 25-30 perces volt, a feladatokat meg tudtam oldani segítség nélkül is. De a hangulat sokkal lazább volt, beszélgetett az oktató meg a vizsgáztató, talán 2x figyelmeztettek, hog mire figyeljek, a vizsgabiztos közben pakolgatta a táskáját, telefonozott stb. Mivel már 72 órát levezettem, így abszolút nem volt kedvem tovabbi 10 ezreket elszórni plusz órákra, vizsgadijra stb. Nem érzem magam rosszul, az oktató is megmondta, hogy csak olyannak ajánlja fel, aki amúgy is át tudna menni, ha minden stimmel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!