Vennék egy peugeot 407-est nagyon bejön. Megvegyem? Ne vegyem? Persze csakis újat!
Hát én nem vagyok profi ebben a témában, csak itt olvastam olyan véleményeket, hogy csak francia gyártmányt ne vegyen senki. A legnagyobb baja, hogy francia. Szóval mindenkit lebeszéltek a Peugeot-ról, Renault-ról.
De jönnek majd válaszok a profiktól is.
Francia autó kényelmes, de ugyanakkor bosszantó. Természetesen nem törvényszerü, hogy sz@r legyen, mert a Mercik között is van egy két gyalázatos.
Szeretni kell és kész, de kispénzü embernek nem ajánlanám.
Francia autót és ráadásul újat?
Úgy szar ahogy van..
Az árából vehetnél sokkal jobb Mercit vagy vmi normális autót..
Mindig ez a "MÁSTÓL VETT DUMA, HALLÁS, TAPASZTALAT" Hogy mindig ezzel kell b@sz@kodni?????????????
SAJÁT TAPASZTALATOT!!!!!!!!!!
Azért írod, mert TAPASZTALTAD???? Vagy mert a f@szom baráti társaságod, vagy a haverod vagy mit tudom én ki mondta?
F@szért nem lehet SAJÁT TAPASZTALATBÓL kiindulva véleményt alkotni!!!!???? Azt meg lesz@rom, ha nem volt Francia autód, akkor ne írj bele.
"Mástól hallottam"...
hello
sztem ez a franciát ne vegyél hülyeség, ez olyan h sok mindenki megszívta vele, sok mindenki nem, tudom majd most jönnek a bmwsek..., na szóval a kérdésedre válaszolni, szerintem igen, ha neked tetszik vegyél, nekünk volt egy kb 2 éve, nagyon szerettem vezetni, dinamikus volt, kényelmes nagy, 1.8as motorral volt, asszem 120on akárhány lóerő nem tudom pontosan, én úgy emlékszem h nem kellett szervízbe vinni soha, de sajnos belénk jött ausztriában egy kamion és összetört, nah még 1 jó pont, a kocsi ugyan összetört de nekünk a hajunk szála se görbült, a vezetőnek tört el egy lábujja ami szerintem egy ilyen balesetnél semmiség, most egy renault megane 2esünk van és nagyon szeretem ezt is, ezt se szoktuk szervízbe hordani, szal sztem a francia kocsik is jók mint a többik, csak vmelyik nagyeszű egyszer kitalálta h csak a bömbik a jók, igen jók azok is, nem a bmwket utálom csak a sok suttyót arra feszít, remélem tudtam segíteni kedves kérdező, és bocsi h hosszúra sikerült
14:14 vagyok
Volt Rönóm, ismerősöm meg autószerelő, régi haverom meg Peugeot szervízben is dolgozott. nem a levegőbe beszélek
Figyelj, én vagyok aki írta hogy ne vegyél franciát.
Azért írtam, mert én autószerelőnek tanulok, és a gyakorlaton hoztak be francia kocsikat, és sokkal fiatalabb korukban romlottak el mint mondjuk egy japán, vagy egy német autó, ezt tapasztalatból mondom mert a srácokkal több 100at csináltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!