Toyota Yaris vagy Nissan Micra?
Figyelt kérdés
Kb. 15-18 éveseket néztem, klímást, benzinest (1-es motorral). Melyik megbízhatóbb, jobb (kevésbé szervízigényes), alacsonyabb fogyasztású?2018. ápr. 25. 11:22
1/2 anonim válasza:
Mind a két autó elég tartós szerkezet és egyformán megbízható. Mindkettő takarékos és kis fogyasztású.
Én a Yaris-ból csak az 1,3 literest választanám.
A Micra is nagyon jó autó, de nem az 1-es motorral, azzal harmat gyenge, csak városi furikázásra jó, ugyan ez a helyzet a Yarissal is. Csak 1,2-1,3-1,4-es motorral vennék ilyen kisautót. Én a két típus közül a legjobb állapotút és a legkevesebb kilométert futott példányt választanám.
2/2 anonim válasza:
Toyota. Nekünk is az egyik kocsink Yaris és szinte soha semmi baja nem volt és kb 10 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!