Autóbaleset esetén a karcolást, súrlódást el lehet tüntetni?
Persze.
Egy karosszériás simán megoldja neked egy pár tízezresért.
Ja, hogy nem írtatok baleseti bejelentőt? Szívás...
A "barom" elismerte a felelősségét és erről papírt is írtatok?
Akkor ő vagy a biztosítója fizetni fogja a javítás költségét.
Ha nem valami alkesz józsibácsival csináltatod a falu határában aki "mindenhez ért",akkor nem is fog látszani a sérülés helye,rozsdásodni sem fog csiszolás,fillerezés,csiszolás fényezés polírozás után.
Azonban ha gittel taknyolják le a horpadást,az 1-2 éven belül leszakad róla...
De szerintem ne akarj karosszérialakatos fényező lenni 10 perc alatt,megbízható helyre vidd ennyi.
Hát, elég naiv vagy.
Simán lehet, hogy kamuadatokat adott meg.
Ilyen esetben ki kell tölteni a kék-sárgát, ha nem hajlandó rá, akkor rendőrt hívsz.
Oh, sajnálom.
Ha szakszerűen javítják, nem lesz semmi gond vele a későbbiekben. Elemcserével, fényezéssel sok minden megoldható.
Egyszer voltam részese egy koccanásos balesetnek. Nem én vezettem, csak utas voltam. Egyik félnél sem volt kitöltendő baleseti bejelentő. Így szintén úgy egyeztek meg, hogy a kért később rendezik. De a helyszínen személyi + lakcímkártya + forgalmi adatainak egyeztetése és rögzítés meg volt mindkét fél részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!