Tudnátok jó motoros szervizeket mondani Szabolcs megyében?
Figyelt kérdés
Üdv! Télen vettem egy Kawasaki ER6N-t és szeretném elvinni a 6000-res szervízre. Garancia már nincs rajta és úgy tudom, hogy legközelebb csak Budapesten van márka szerviz. Szóval más márka szervize is jó lenne, csak megbízható és jó szerelő legyen! Ja és nem otthoni kokány szerelőhöz akarom vinni... A válaszokat és az esetleges véleményeket is várom. Köszönöm!2018. ápr. 19. 23:42
1/2 anonim válasza:
6000-nél csak olajat és szűrőt kell cserélni ezt ma már a sarki fűszeres is megcsinálja :)
2/2 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam nem otthoni kókány szerelőhöz akarom vinni. Köszönöm a választ, bár a kérdésem még mindig megválaszolására vár.
2018. ápr. 20. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!