Mi lehet a baja a kocsimnak (OPEL VECTRA 1.6-os A) hogy 16 litert fogyaszt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 19:59
2/7 anonim válasza:
lehet nagyon szétkopott a henger, vagy az is lehet, h csak vmi apró dolog, pl megrepedt a benzincső, és folyik a benzin. (nekem motoron volt így 40literes fogyasztásom:))bár nekem volt olyan is előző előtti kocsival, h szétrepedt a henger, és az is 1.6os volt, 18litert fogyasztott.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a felvilágosítást.. nem lehet az a b aja hogy van egy lyuk a kipufogomon?
2010. jún. 12. 21:27
4/7 anonim válasza:
Nem kipufogó.
Elektronikával, valamilyen szenzorral összefüggő ok valószínű.
Olvastasd ki a computer-ét, vidd el egy diagnosztikára. Házilag aligha lesz javítható, a találgatás miatt.
5/7 anonim válasza:
sztem kipufogón a lyuk nem nyom sokat a fogyasztáson, ismerősömnek ezerkettes Ladája van, ki van rohadva a kipufogó, de nem fogyaszt többet.
6/7 anonim válasza:
Lambdaszondára tippelnék én is, esetleg gyertya?
Ha nincs nyomaték egyenetlen az alapjárat ezek jellemzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!