Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv,18 éves vagyok és autót...

Stingiee kérdése:

Üdv,18 éves vagyok és autót keresek. Mit ajánlanátok 1millió forintig ami fiataloknak való, de nem eszi meg a pénztárcámat?

Figyelt kérdés
BMW 318is (e36) és mazda mx5 ami eddig nagyon bejön.

2018. ápr. 17. 10:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
#17: egy haverom is ilyen optimista volt, hogy lehet 1,2 millióért egész jó MX-5-öst kapni. Aztán kiderült, hogy menni tényleg megy, kanyarodik, megáll, élményt is ad, csak közben nem nagyon van alja. Most van egy autója, amit imád, csak sajnálja használni, nehogy szétessen. Megy nemsoká karosszériáshoz, majd fényezőhöz, szerelőhöz. A számítások szerint még egyszer rá kell költeni az árát, és akkor nyugodtan lehet használni. Nincsenek csodák sajnos. Nagyon jó autó az MX-5, nekem is az van, de ilyet nem 1 millióért kell venni pénzátcakímélő autó gyanánt. Amerikában tipikus első autó a középréteg számára, itthon sajnos nem ez a realitás.
2018. ápr. 18. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!