Stingiee kérdése:
Üdv,18 éves vagyok és autót keresek. Mit ajánlanátok 1millió forintig ami fiataloknak való, de nem eszi meg a pénztárcámat?
Figyelt kérdés
BMW 318is (e36) és mazda mx5 ami eddig nagyon bejön.2018. ápr. 17. 10:45
11/21 anonim válasza:
+1 előttem szólókhoz
Am 20 éves vagyok, valaki árulja már el, hogy egy 318i-be mi fiatalos? Az hogy BMW? Vagy mi?
12/21 anonim válasza:
Bmw-t felejtsd el.Mazda is felejtős.Nézz egy toyota corollat.Pillanatnyilag jobb ne jut eszembe.
13/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! a kiírásod szerinti autót még nem találták fel, de derekasan dolgoznak az ügyön..
addig keress mást, vagy változtass igényt..
14/21 anonim válasza:
Esetleg még opció lehet az hogy angliából hozol be magadnak egy mx5öt vagy bmwt.
Viszont itt kizáró ok lehet az hogy nincsen valami sok tapasztalata a kérdezőnek vezetés terén.
15/21 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél MX5-öt, tökéletes első autónak.
16/21 anonim válasza:
Szerintem is tökéletes az MX-5 első autónak, csak 1 millióért nem fog olyat kapni, amiben sokáig örömét leli. 2 millióért már igen.
17/21 anonim válasza:
Szerintem ki lehet fogni 1 millió körül is jó állapotúakat. Használtautón vannak szép állapotú NB-k 1-1,3 millió körül amiken szinte nincs is rozsda. Hogy alul van-e az már más kérdés, de az csak akkor fog kiderülni, ha elmegy és megnézi.
18/21 anonim válasza:
# 17
600-700ezres példányok is elmennek pár évíg különösebb hozzányúlás nélkül... ekkor jön az a forgatókönyv hogy a tulaj megválik a kocsitól mert túl sokba kerülne a felújítás...más megveszi elbontják szétrugatják stb
és szépen lassan így pusztulnak ki ezek a jó kis gokartok : (
19/21 anonim válasza:
318is nem ennyi. 318i sem. Feltéve ha nem akarsz összebarátkozni az autószerelővel és az autómentővel.
20/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!