Miért csak a luxus autókat gyártják erős motorral?
Luxus: bmw, mercédes, audi
Miért nincs más típus is +250 lóerős benzinmotorokkal?
Honda, VW, Seat , Ford, Mazda, Skoda, Alfa, Opel, Volvo, Hyundai
Ezeknek is mindnek van 250+ lovas motorral szerelt autója és nyilván nem teljes a lista sem.
Sedanba??
A két ajtós “bevásárló” autók nekem nem igazán autók. 😕
Eddig azt vettem észre, hogy a hosszabb kocsik jobban fekszenek az úton.
Volt szerencsém kipróbálni bmw-k közül 135i és 330i 2 ajtós változatokat és eléggé reszketett padlógázkor a hátuljuk. 110 nél is adtam egy padlógázt és eléggé remegtek. Érződött ott az erő viszont aki csak nyomni tudja azt levágja az út.
Majd a hosszított 750i szépen feküdt az úton. 400 lovas változat 3 emberrel.
Hátsókerék hajtásnál mit vársz mi fog történni egy 250 lóerő körüli autóval? Nyilván elindul a hátulja.A 7-es BMW simán fél tonnával nehezebb mint az 1-es vagy a 3-as coupe így nem is fog fickándozni na meg gyanús hogy a 750i Xdriveos, de a 7-es BMW nem is arra van hogy vezetési élményt adjon hanem az olyan kényelmet biztosít amit a kisebb kategóriák nem. Ennek semmi köze ahhoz hogy hány ajtaja van. Az E92-es coupe és az E90 Sedan méretre közel megegyeznek ahogy a motorok is amiket beleraknak.
Nekem a hátsókerék hajtással van bajod és nem azzal hogy most 2 ajtaja van.
Kia stinger 3.3 biturbo
skoda superb 2.0tsi
mazda cx-9 3.7i
vw passat 2.0tsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!