Érdemes németből behozni autót? Mik a tapasztalatok, vélemények?
1.hasznaltautot venni mindig zsakbamacska.
2. egy klasszikus echte nemet szoba se all egy kelet europai-val.
( vagyis kb annyira mint egy Magyar egy Moldav, Bulgar, Makedonnak adna el autot...)
3.internet miatt mar annyira hasonlo arak vannak hogy irto nagy mazli kell a jo vetelhez
4.Nemetbol te max egy torok/lengyel egyeb kelet europai vendegmunkas leharcolt verdajat tudod megvenni. egyedul talan a futomu lehet jobb allapotban a jobb uthalozat miatt, de nem hinnem hogy egy vendegmunkas olyan sok eurot aldozna a karbantartasra...
ettol fuggetlenul az EU-ba szabad piac van de nagy remenyeket ne fuzz hozza. sajnos az autonepperkedes aranykoranak mar vege.
köszi a választ!
Pl egy kiszemelt. Itthon egy ilyen állapotú 2 millió -2,2.. ez 1,2 erre jön kb a behizaltal + 100,+200 honosítás,vizsga,stb.. meg mondjuk ráköltök 2 kilót úgyis csak 1,7. Ha annyit kell rákölteni. Én így gondolom,de érdekel mások véleménye is. :) Ment a zöld kéz... :)
Évekig hoztam be autókat.
Aki naívan azt hiszi, hogy csak úgy kimegy egy németországi autótelepre, ahol féláron állnak a szinte új autók amik kizárólag őrá várnak, az marhául téved!
Te csak azt választhatod meg, hogy itthon vagy odakint verjenek majd át a nepperek, hiszen -vélem- semmit sem értesz az autókhoz.
Ha rám hallgatsz, akkor keresel egy itthoni megkímélt és leinformálható autót egy normális tulajtól.
Természetesen vehetsz egy visszatekert órásat is, amire könnyedén rákölthetsz esetleg egy-két milliót, ha nincsen nagyobb hibája.
4es sem tudja mit beszél.... 1-1,5 milliós autóra 2 milliót? Tisztába vagy veke mit írsz,de számoljunk...:
Keret 2 misi: motor felújítás a-zig 600 rongy. Újra fújás a-zig 700 rongy. Még mindig van 700,és új motor,új fújást kapott a kaszni...legyen akkor még rossz a futómű. Gyári ,NEM SLINE,csak sima a-zig max 500 . Kapjon akkor új lambdaszondát 60 ezer marad 140 kapjon új vezérlést gyertyákat,stb... 0 és kb "új " autód van.. gondolom mennyi kocsit hizhattál te be... Amiket leírtam javításokat kb egy sz@rrá rohadt roncson kell elvégezni aminek "kicsit" füstöl a motorja. A futóműve megy űgy ssze van szakadva,mintha le lenne ültetve. Egy kérdés...TÉNYLEG ILYEN HÜLYE VAGY? :)
Utolsó... Nagy autószerelő lehetsz te is, rossz A3.. neked mid van? Fogadjunk egy matiz féleség... Olcsón megvenni? :) Mert nem akarok ugyan olyan kaliberű,állapotú autóért + 500at kiadni? Tudod pl a németnek ez az 500 nem tétel mivel 3-5szörösét keresi,mint a magyar,és 4 évente cseréli a kocsiját,a másiktól meg szabadúl,hogy ne maradjon a nyakán. Mint minden nirmális ember. Karrier? Kiváncsi vagyok te mire verrd magad. De ha már karrier... Üzenem anyukádnak,higy tegnao eate jól szerepelt.;)
"1-1,5 milliós autóra 2 milliót? Tisztába vagy veke mit írsz,"
Komolyan azt hiszed, hogy a javítási árak majd attól függnek, hogy te mennyiért vetted használtan a visszatekert órájú romhalmazodat??!
Nem is tudom, hogy ki itt a hülye??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!