Peugeot 406 mellé, melyik lenne jó második autónak?
Figyelt kérdés
Mivel nyáron teljesen elkészül a a 406-osom így agyalok milyet vegyek mellé,de nem tudom.A haverom erősködik hogy régebbi Bmw-t vagy pedig 190-es Mercedes-Benz,de én mostanában nagyon az Alfa Romeo 155 vagy Ford taunus felé hajlok,ti melyiket választanátok.Mielőtt valaki azt hinné,saját pénzből venném az autót amiért kemény melóval megdolgoztam.2018. ápr. 16. 11:02
1/4 anonim válasza:
Nyilván olyat vegyél ami neked tetszik ne olyat ami másnak.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát BMW-t pl biztos azért nem veszek,mert azok nem tetszenek :)
2018. ápr. 16. 11:29
3/4 D. Brasco válasza:
Mivel ezek régi lomok feltetelezem csak hobbi autonak kellene.....igy aztan olyat vegyel ami neked tetszik,hiszen ilyen kerdesben ugyis a szivere halkgat az ember nem pedig az eszére!Csak azert nem valami bontószökevényt vasarolj
4/4 A kérdező kommentje:
Inkább kicsit legyen drágább,de ne kelljen rajta mindent cserélni.Igen hobbi autó lenne,mert alapvetően a 406-ost használnám.
2018. ápr. 16. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!