Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elso sorban alfa-t, de lehet...

Elso sorban alfa-t, de lehet mast hoznek be magamnak ( tobbi lent)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Osszegyujtottem 2900 eurot kb egy autora es nagyon megtetszettek a 159es alfak. Szerintetek amit nemetben talalok 2900 euro kornyeken az mar egy lepra vagy meg egy normal allapotu kocsi ami ha szeretem es gondoskodok rola meg elmegy 4-5-6 evet komolyabb penzraforsitas nelkul( ezt ugy ertem hogy ne kelljen motorblokkot cserelni felevente stb). Amiket latok ennyi penzert Nemeto.-ban, azok altalaban 170 ezer km-tol 250 ezer km-ig mozognak megtett km-et tekintve. Ezeket mennyire lehet elhinni? Ha el lehet hinni akkor ugye a 200 ezer km az meg nem olyan sok egy 159-esnek. Remelem minden ertheto, ha esetleg valaki behozatallal foglalkozik es lenne kedve diskuralni velem az irjon egy pm-et.

Elore is koszi

2018. ápr. 16. 08:20
 1/5 D. Brasco ***** válasza:
A 3000 euro alatti savban maximum alfának látszó tárgyakat adnak....egyebkent ha ennyire nem vagy képben a behozatallal akkor minek kínlódsz vele?csak azert hogy elmondhasd hogy ez nímetbű' van?!?az nem garancia semmire!
2018. ápr. 16. 09:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Remeltem hogy normalis allapotuak...de akkor ne is probalkozzak vele?
2018. ápr. 16. 09:37
 3/5 D. Brasco ***** válasza:

Most úgy őszintén te mire számítottál egy olyan autoval kaocsolatban amelyiknek kb 2500 eurotol indul az ára ....már ha egyaltalan van papirja meg nincs letörve es esetleg be is indul mikor oda mész megnézni.......azaz a legaljától kb 400euroval többert te hibatlan vak 80 eves ügyvéd bácsi havat sosem látott végig szervizelt autojára pályázol?! Csak szólok hogy a kezed éppen most ért bele a bilibe!

Ez kb olyan hogy van E osztályos merci is 350ezerért meg 2millioert is.......feltételezem nem kell magyarazni hogy 420-ért abból sem fogsz jót kapni........

2018. ápr. 16. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt két Alfám is. Egy benzines meg egy dízel. Csak lebeszélni tudlak róla, pénztemető volt mind a kettő!
2018. ápr. 16. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
ennyiert kapsz egy viszonylag jo allapotu 2-es focust, de egy alfa... azt meg majd butykolheted.
2018. ápr. 16. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!