Inkább veszélyes, mert nem hallod a környezeted zajait és elvonja a figyelmed, ezen kívül a nagy zaj fárasztja is az embert, csökken a koncentrációkészség.
2018. ápr. 15. 16:20
2/11 anonim válasza:
Igen hülyegyerekes. Remélem legalább a rendszámtartó zörög hozzá.
Ja és nehogy azt hidd hogy azért néztek oda mert annyira menő.
2018. ápr. 15. 16:45
3/11 anonim válasza:
Szerintem meg nem prolis, de úgyis tele vagyunk olyan emberekkel, akik nem tudják elfogadni, ha valami kitűnik a többi megszokott dolog közül, szóval nem kell foglalkozni velük.
2018. ápr. 15. 16:49
4/11 anonim válasza:
Pontosan, proli Hülyegyerekes. Főleg, mikor valami ócska pár százezres romban van.
2018. ápr. 15. 16:54
5/11 Beviz Elek válasza:
Ne érdekeljen. Nekem dld500-as van és nem foglalkozom vele hogy odanéznek-e
2018. ápr. 15. 16:56
6/11 anonim válasza:
Mindenkinek a magánügye,hogy milyen hangcuccot tesz a kocsijába,és hogy hallgatja.
De ettől függetlenül valóban veszélyes is lehet,illetve akármennyire sértő,de prolis és nevetséges bömböltetni a zenét.Szakadt pronyóknak,és romáknak szokott lenni ez a szokásuk,persze egy ezer éves tragaccsal.
2018. ápr. 15. 17:00
7/11 A kérdező kommentje:
G Astra. Nincs matrica, nincs szpojler, semmi alufelni meg semmi hülyegyerek motívum, csak zene van. Nem szoktam gyorsan se menni.
2018. ápr. 15. 18:09
8/11 anonim válasza:
G Astra az jó,de hidd el,nem kell rakni magad zenebömböltetéssel,mert nem azt nézik,milyen menő vagy,hanem hogy mekkora gáz a feltűnősködés!
2018. ápr. 15. 18:13
9/11 anonim válasza:
Menőnek biztos senki nem fog nézni, csak egy újabb idióta bömbölteti a zenét.
Másrészt meg hidd el, bármilyen zenét is hallgatsz, egyrészt az utca embere nem kíváncsi rá, másrészt pedig semmi más nem hallatszik ki belőle csak a dörömbölés.
( Arról meg nem is mondanék semmit, hogy pár évig csinálod aztán majd azt veszed észre, hogy egyre gyakrabban hangzik el tőled, hogy " Tessék? " )
2018. ápr. 15. 20:25
10/11 anonim válasza:
Szerintem se prolis nekem is van egy dld500 1000w os rendszer nem szoktam max hangerőn hallgatni csak enyhén de néha odatekerem neki persze ott ahol nem zavarok vele senkit és nem vezetés közbe mert az veszélyes meg nem is szeretek olyan zajba vezetni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!