Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarországon miért tartják...

Magyarországon miért tartják felvágósnak, ha az autónak vannak bizonyos "extrái"?

Figyelt kérdés

Az extrát szándékosan tettem idézőjelbe.

Tegnap szóltak be egy bevásárlóközpont parkolójában, mert a kocsimnak a csomagtér ajtaja automatikusan nyílik.Én meg nem tudtam ezt hova tenni.

De, máskor is úgy néznek rám ugyanilyen szituációkkor, mint a véres rongyra.

Egyébként egy 2016-os évjáratú Passatról van szó.

Azért nem tudom hova tenni, mert Németországban dolgozom és ott a legtöbb autó tudja ezt a funkciót.

Ott egy Volkswagen olyan, mint Magyarországon egy Suzuki,hétköznapi autó, hétköznapi embereknek.

Münchenben igencsak szerénynek számítok a sok BMW mellett, bátran kimerem jelenti, hogy ott lehetséges, hogy több a BMW, mint az összes többi márka egyszerre.

Azért is vettem ezt, mert kényelmes, meg persze az ára miatt is.Olcsóbb volt mint egy BMW.

2018. ápr. 15. 15:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Sok az irigy rosszindulatú ember. Tisztelet a kivételnek!

Ne foglalkozz velük, nem nekik vetted az autódat, hanem saját magadnak!

2018. jún. 28. 20:37
 22/26 anonim ***** válasza:
irigyek én is az vagyok, és csak csodálom a teknikát, reggel kivövök a barlangból, megetetem a mamutot, fogom a bunkósbotot... azt meglátok egy ilyet ááá
2018. jún. 28. 20:39
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már. Ilyen autó Magyarországon is van sok. Nagy dolog.
2018. aug. 12. 10:58
 24/26 anonim ***** válasza:
15 éve a mobiltelefonosokat is megszólták hogy arcoskodó fontoskodó bunkók és a telefonjuk a bunkofon. Ma ugyanezeknek a megszóló embereknek is van okostelefonja de még milyen. Ma ezek az akkori megszóló emberek állnak ki a legjobban az okostelefonok mellett.
2018. aug. 12. 12:31
 25/26 anonim ***** válasza:
28%

Pszichológiai tankönyvet lehetne kiadni egyszerűen csak a gyakorikerdesek.hu weblapra írt kérdésekből és a beírt válaszokból.

Adott egy kérdés. Lehet, hogy sutácska, lehet, hogy nem mindenki fejével kompatibilis, de semmi provokatív nincs benne.

Erre jön Megmondó Jóska meg Válaszoló Jenő és kiönti az összes frusztrációját a kérdezőre rosszindulatúskodó válasz formájában. Ellene fordítja, beszól, gúnyolódik stb. Szerintem a kérdező semmi megbotránkoztatót nem írt ki, ellenben pár válaszadónak nagyon szar lehet az élete, hogy ilyen trollkodásokon éli ki magát.

2018. aug. 12. 14:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem már az autóm magában ritka és feltűnő, pedig a Passatod árának nagyságrendileg fele lehetett, plusz még ne is van ültetve, nagy felnivel. Megbámulják, néha még megjegyzést is tesznek, de annyira nem tud érdekelni...
2018. aug. 13. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!