Magyarországon miért tartják felvágósnak, ha az autónak vannak bizonyos "extrái"?
Az extrát szándékosan tettem idézőjelbe.
Tegnap szóltak be egy bevásárlóközpont parkolójában, mert a kocsimnak a csomagtér ajtaja automatikusan nyílik.Én meg nem tudtam ezt hova tenni.
De, máskor is úgy néznek rám ugyanilyen szituációkkor, mint a véres rongyra.
Egyébként egy 2016-os évjáratú Passatról van szó.
Azért nem tudom hova tenni, mert Németországban dolgozom és ott a legtöbb autó tudja ezt a funkciót.
Ott egy Volkswagen olyan, mint Magyarországon egy Suzuki,hétköznapi autó, hétköznapi embereknek.
Münchenben igencsak szerénynek számítok a sok BMW mellett, bátran kimerem jelenti, hogy ott lehetséges, hogy több a BMW, mint az összes többi márka egyszerre.
Azért is vettem ezt, mert kényelmes, meg persze az ára miatt is.Olcsóbb volt mint egy BMW.
" A kérdező mosogatott németben 3 evet, és most végre vett egy passatot, szeretne kiélvezni, ne ronstd el...."
Ő legalább 3 évet mosogatott érte és megtudta venni, nem seftelésből meg mutyiból tette, és azzal vág fel, ahol otthon ez a szokás. Ki tud jobban seftelni. No igen ezt én is kiélvezném, mert megdolgozott érte.
Én nem szólok be a másik autójára, ameddig az nem hangos és nem dől belőle a füst.
Lehet, rám is azt hinnéd, hogy "úgy nézek rád, mint a véres rongyra", pedig csak egyszerűen meglepődnék, hogy manapság már egy átlag volkswagenben is van ilyen.
Úgy szóltak be, hogy "nézd meg,hogy felvág vele".
15#
Egy 80-as években gyártott bálna S Merci is tudta ezt a funkciót.Azóta, meg eltelt 30 év.
Egy Renault,Peugeot is tudja ezt, már alsó-középkategóriában is.
A Volkswagen Németországban tényleg népautó,csak Magyarországon drágállják.
Kint, ami "menő" az a BMW,Audi,Merci.
Lehet tényleg úgy tűnt nekik mint aki felvágni akarna, sok ilyen eset van. (Vagy éppen magad is azt csináltad.)
Meg itthon még nem általános az ilyen önállóan nyílós csomagtartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!