Miért drágábbak a benzinesek mint a diesesek? Pedig a dieselesek kevesebbet is fogyasztanak!
Figyelt kérdés
2018. ápr. 15. 14:41
1/5 anonim válasza:
Drága szerviz + be fogják tiltani őket. De amit most látsz az még csak a kezdet. Pár éven belül a 0 közelében lesz az áruk és eladhatatlanok lesznek.
2/5 anonim válasza:
Tele lett a piac az ijesztgetés miatt, mindenki gyorsan akar tőle szabadulni, azt meg csak olcsón lehet. Ráadásul hullanak ki a kőegyszerű dízelek a koruk miatt, átveszik a helyüket a bonyolultabbak amiket drága javíttatni, leesik az ára is.
Az eladhatatlan az nem megfelelő szó. Eladható a megfelelő országokban, köztük nálunk is és keletebbre.
3/5 anonim válasza:
A hülye rémhírek miatt. Pedig a dízel valós ára tényleg magasabb kéne legyen, mert jobb és összetettebb konstrukció, dehát hiába... Nem baj, legalább olcsóbban tudok jó dízelt venni.
4/5 anonim válasza:
"összetettebb konstrukció" épp ezért drágább, az alacsonyabb üzemanyag használatot pedig triplán ráfizeted a javításra, épp ezért is adják el, és az unióból is szorítják ki.
5/5 anonim válasza:
"épp ezért drágább, az alacsonyabb üzemanyag használatot pedig triplán ráfizeted a javításra"
Igen igen tudom. Azért mentem már nem is tudom hány százezer km-t dízel autókkal, és a legdurvább beavatkozás a turbócsere volt eddig az egyiken, amúgy semmi gond nem volt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!