Hogyha más sűrűségű olajat töltök a kocsiba, lesz valami baja?
Figyelt kérdés
10w40 helyett 15w40 vagy fordítva...2018. ápr. 15. 13:52
2/8 anonim válasza:
Vészmegoldásnak ha nincs más elmegy. hosszú távon lehet tőle baja.
3/8 anonim válasza:
Én tettem hígabbat és égett az olajlámpa vennem kellett bele finisht
4/8 anonim válasza:
Nem egyből hullik szét, de jót nem tesz, ha az autóba nem ez való. 15w40 20-25 évnél idősebb autókba való. Mibe raknád?
5/8 anonim válasza:
Nem fog gondot okozni, de a 15W-40-ből is van gyenge és jobb minőségű. Nézd meg hogy milyen API minősítése van az olajnak. Olyat meg se vegyél amire SF/CC vagy SG/CD van írva. Az SJ/CF, SL/CF, már használható (15+ éves autóknál), de 5-6000 km-nél ne használd tovább. Így nem lesz olajsaras a motor belül, illetve nem gyarapodik a már meglévő mennyiség.
6/8 anonim válasza:
Ez 25++ éves karburátoros, nyomórudas, kis literteljesítményű motorokba való. Ne tedd be semmilyen nyugati vagy japán gépbe, mert nem fogja szeretni.
Egy T-modellbe talán bele merném önteni, másba nem.
7/8 anonim válasza:
Én egyből fenyőgyantával próbálkoznék
8/8 anonim válasza:
A 15W-40 csak hidegen sűrűbb, üzemmelegen már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!