Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy 6-os...

Mennyibe kerül egy 6-os váltót belerakatni a kocsiba?

Figyelt kérdés

2018. márc. 15. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Trbantba, vagy maseratiba?
2018. márc. 15. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Tobbe, mint amit a 20 eves passatod er...
2018. márc. 15. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Gondolom B5/5.5 Passatról van szó.

Annyiba kerül, hogy pont nem éri meg. Én is számolgattam anno Golf IV-nél, amikor sokat pályáztam. De a váltó mellett cserélni kell a féltengelyeket, önindítót, még talán a generátort is, váltókulisszát, normális állapotban csak az alkatrész több, mint 100.000 Ft, és még nem tudod, hogy a kettőstömegű lendkerék+kuplung milyen állapotban van, ha azt is cseréled, akkor nagyjából még 100.000 Ft. Plusz a munkadíj sem két fillér lesz. És senki nem tudja megmondani biztosra mennyit lehet nyerni fogyasztásban (mert nem éri meg megcsinálni), de néhány decivel lehet számolni. Szóval az életben nem térül meg a befektetett pénz.

2018. márc. 15. 09:52
 4/5 D. Brasco ***** válasza:
Ötezer.........ha csak a csomagtartoba rakatod be úgy olcsóbb.....
2018. márc. 15. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem, hogy ezek a kocsik miért nem jöttek ki hatos váltóval már akkor... de mindenesetre én is gondolkodtam, hogy a Puntómra megpróbálom, mivel jött ki hatos váltóval, csak aztán rájöttem, hogy már az egész kocsi nem ér annyit, hogy beszereltessek egy másik váltót.
2018. márc. 15. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!