Milyen nagyobb turbót tudok belerakatni?
Figyelt kérdés
Adott egy vw golf 4 1.8t és nagyobb turbót szeretnék vásárolni bele a nagyobb nyomaték és teljesitmény miatt. Milyet tudok bele tenni? MIlyet érdemes? Valamint milyet ajánlott? Elsősorban olyanok válaszát várom akik már csináltak hasonló dolgot és van tapasztalatuk. Köszi2018. jan. 25. 21:31
1/9 anonim válasza:
Így ne akarj teljesítményt! Kérlek!
Növeled a turbónyomást. Nem kel új turbó.
Nem értesz a dologhoz. És veszélybesodrod a többi közlekedőt. Több lóerőhöz jobb fék, gumi kell. Lehet a kuplung se vírja ha ràtuningolsz nagyon
2/9 anonim válasza:
Nyugi ezzel a hozzáállással szerintem az első szervizig sem jut. Komolyan bírom mikor valaki azt gondolja, hogy ez úgy megy, hogy ki a turbót be a turbot, vagy épp szivó motorra hopp oda a turbo aztán gyerünk.
4/9 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak.
Már a felfogatást se tudod meg oldani egy másik méretű turbóval.
Elég ha egy fél centit arrébb van fúrva a lyuk például a kipufogó csonknál.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aggódó válaszokat de nem ez volt a kérdés. Először olvasd el a kérdésem aztán értelmezd, hogy mit szeretnék majd válaszolj. Ha nem tudod a választ zárd be a kérdésem és böngéssz tovább
2018. jan. 26. 15:47
6/9 anonim válasza:
Tanulmányozd hogy mi a különbség a te autódban lévő motor és a gyárilag legerősebb 1.8T motor között (Audi TT 225LE). Na azokat a különbségeket kell megoldanod. Ja és ne csak a motort nézd, hanem a hűtőt, fékeket is, stb.
7/9 anonim válasza:
Az 1.8T motorból a 225 lovas verziónak kb annyi köze van a 180 lovashoz, hogy ugyanaz a felirat rajta. Én nem vagyok nagy tuning mester, de azt tippelem, hogy először a mostani motorodat kéne rendbe rakni. Ezzel kezdődik a tuning.
8/9 anonim válasza:
Senki nem aggódott érted.
Inkább te értelmezd a válaszokat ,
Azért mert te műszaki analfabéta vagy, nem kell nagy képűnek lenned.
9/9 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek kb annyi értelme volt, mint az 1000-es Swift-nek két motorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!