Adtatok már be bontóba/bontottatok már el autót?
Tervben volt, de mivel nekem kellett volna odavinnem és még fizetni is a bontási igazolásért, inkább eladtam egy cigánynak negyvenezerért adásvételivel aki trélerrel jött. Persze cseszett átírni, de az új törvényeknek hála már nem az előző tulaj szív ilyenkor, ha be van jelentve az eladás ténye és le van adva az adásvételi másolata. Erről jött határozat is.
Bontósok szopjanak lovat, előbb tolnám tóba a kocsit.
Igen, egy Mercedest. Orrán-száján dőlt belőle az olaj, a futóművében minden lógott, az összes lengéscsillapító kuka volt, a beltere teljesen le volt lakva. A kegyelemdöfést az adta, hogy menthetetlenül szétrohadt.
Amennyi pénzt rá lehetett volna költeni, annyiért már lehet ilyenből teljesen jót is venni. Tehát nem érte meg megmenteni.
120-as skoda.
Nem lehetett beindítani + karosszéria elmúlott.
Ennyit a gyakori kérdések értékelési rendszeréről... :-)
Ebbe is bele tudtak kötni!
Előző voltam.
Igen ez érdekes. Egy egyyzerű kérdés, amire gyakorlatilag minden válasz helyes. Erre pedig mindenkit lepontozott valami gyökér, akinek nem tetszett a válasz.
Mondhatom, hogy sajnálom a Mercit, mert tényleg így van. Nagyon sokat kibírt, de több, mint 40 év munkásautóként már felért egy gazdasági totálkárral. Sajnos alkatrész ellátás sem volt már hozzá rendesen, de mivel az alváz teljesen elrohadt, már nem volt kérdés, hogy felújítás, vagy bontó lesz a sorsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!