Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adtatok már be bontóba/bontott...

Adtatok már be bontóba/bontottatok már el autót?

Figyelt kérdés
Mi miatt tettétek? Milyen autó volt?

2018. ápr. 15. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Tervben volt, de mivel nekem kellett volna odavinnem és még fizetni is a bontási igazolásért, inkább eladtam egy cigánynak negyvenezerért adásvételivel aki trélerrel jött. Persze cseszett átírni, de az új törvényeknek hála már nem az előző tulaj szív ilyenkor, ha be van jelentve az eladás ténye és le van adva az adásvételi másolata. Erről jött határozat is.

Bontósok szopjanak lovat, előbb tolnám tóba a kocsit.

2018. ápr. 15. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Igen, egy Mercedest. Orrán-száján dőlt belőle az olaj, a futóművében minden lógott, az összes lengéscsillapító kuka volt, a beltere teljesen le volt lakva. A kegyelemdöfést az adta, hogy menthetetlenül szétrohadt.

Amennyi pénzt rá lehetett volna költeni, annyiért már lehet ilyenből teljesen jót is venni. Tehát nem érte meg megmenteni.

2018. ápr. 15. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Tavaly egy A Corsát. A Váznyúlványok és a teljes alja el volt rohadva, a teljes futóműve és lengéscsillapítói kuka volt és a motorja is haldoklott. Még egy év műszaki volt rajta, azért adtam le, mert a hátsó spirálrugók beleszakadtak a vázba, addig használtam munkába járásra, de költeni már nem érte meg rá.
2018. ápr. 15. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

120-as skoda.

Nem lehetett beindítani + karosszéria elmúlott.

2018. ápr. 15. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyit a gyakori kérdések értékelési rendszeréről... :-)

Ebbe is bele tudtak kötni!

Előző voltam.

2018. ápr. 15. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen ez érdekes. Egy egyyzerű kérdés, amire gyakorlatilag minden válasz helyes. Erre pedig mindenkit lepontozott valami gyökér, akinek nem tetszett a válasz.

Mondhatom, hogy sajnálom a Mercit, mert tényleg így van. Nagyon sokat kibírt, de több, mint 40 év munkásautóként már felért egy gazdasági totálkárral. Sajnos alkatrész ellátás sem volt már hozzá rendesen, de mivel az alváz teljesen elrohadt, már nem volt kérdés, hogy felújítás, vagy bontó lesz a sorsa.

2018. ápr. 15. 21:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom kik adnak pirosakat, én zöldet adtam mindre.
2018. ápr. 15. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!