Adtátok már be kereskedőhöz az autótokat új autó kihozatal nélkül?
Mennyire mennek alá a piaci árnak?
A kocsimhoz hasonlóak 1,1-1,3 millióért vannak fent.
Mennyit adna érte egy átlag kereskedő?
1.8 millioert arultam az enyemet ket honapig. Beadtam kereskedesbe (atlag 1.4-1.6-ot ajanlottak), 1,6-ert. Mar hetvegen elvittek 2 millioert.
Szerintem olyan 900-at kapsz majd erte. Kuld el a linket hirdetesedrol.
Amugy beszamitas eseteben van nehany kereskedo aki magasabb arat ad, mivel igy azon is nyer vagy300-at amit te elviszel, a tieden meg-ha magasabb arat ad-akkor marad vagy 150. Persze a legtobb mindketton nyerni akar.
Egyedi történet amit az első ír, a lényeg az, hogy sok kereskedőnek megvan a lehetősége ügyeskedni az autókkal, úgy ahogy azt egy magánszemély nem tudja megtenni.
Kétlem, hogy a kereskedő zsebből költött százezret a belső tér felújítására, azt úgy nem lehet számolni.
A kereskedő célja eladható állapotba hozni az autót, s ez sokszor nem csak felújítást jelent - tartozékokat, alkatrészeket is átraknak egyik autóból a másikba, esetleg bontóval is kooperálva.
A kereskedő célja a profit szerzés, egymilliós autót ő 150-200 ezerrel olcsóbban átvesz, majd tovább ad.
Átveszi, kifizeti, de amikor a kereskedőtől elviszi az új tulaj az autót, az adásvételi szerződésen általában nem a kereskedés szerepel, mint eladó, hanem a régi tulajdonos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!