Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 160cm/50kg, milyen motort...

160cm/50kg, milyen motort vegyek autópályára?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nő vagyok, most szeretnék A korlátlan jogosítványt tenni. Hetente egyszer le kell ingáznom a mamámhoz, ez 100 km autópályán kb. Egyébként Pestre szeretnék bejárni dolgozni, kb. 20 km-re lakom otthonról.

A családban egy Honda 125 cbr van, nekem az autópályára nem tűnik erősnek. Szerintetek mit lenne érdemes kipróbálni? Az autós suliben tudok majd többféle motort is kipróbálni, de szeretnék olyasmivel gyakorolni, mint amilyet majd vásárolok is. Pici vagyok, ezért a kényelem is fontos lenne...

Köszi!

2018. ápr. 14. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Autopalyara autot vegyel, mert hamar a halalozasi rovatban talalod magadat a kezdo jogsiddal egyutt.
2018. ápr. 14. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet rendesen válaszolni neki? Én nem tudok mondani motort neki ami jó lenne így csendben maradok. Neked is ezt kéne tenned
2018. ápr. 14. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb 600ccm feletti motorral kényelmesen lehet pálya tempót menni. Innentől pedig már csak az a kérdés,hogy milyen stílus áll hozzád a legközelebb.
2018. ápr. 14. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Yamaha Dragstar 650. A2-vel is vezethető, alacsony, elég erős pályára is. Ráadásul orbánjól néz ki.
2018. ápr. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!