Ez a kérdés is csak arra jó, hogy egymás torkának ugrassza az embereket, nem mellesleg 57000x megvolt már kérdezve és válaszolva. A vélemények meg mindenkinek csak a saját tapasztalatát támasztja alá. Én nem vezettem még automataváltós autót, de nagyon szeretem a manuálist, mert szeretek váltogatni, viszont ha kipróbálnék egy automatát, lehet azt mondanám, hogy nem kell többé manuális. Akkor én most mondjam hogy az automata egy sz.r, mert én szeretem a manuálist? Elképesztő meddig eltudnak menni az emberek a szitkozódásban, és mennyire állítják a sajátjukat, holott pl. egy ilyen kérdésre nincs normális egyöntetű válasz. "Melyik a jobb?"...
2018. ápr. 13. 14:15
12/19 anonim válasza:
#11#
A kérdező eleve azzal a szándékkal írta ki a kérdést, hogy egymásnak ugrasztja a két tábort...
Kiírja a kérdést, majd egy kommentben elkezd érvelni a manuális váltó mellett - no onnantól nincs értelme a kérdésére válaszolni.
Választási lehetőség van a váltót illetően, és az sem mindegy milyen autó, milyen váltóval van szerelve, manuális és manuális között is hatalmas különbségek lehetnek, az automatáknál szintén, de kiírni egy kérdést, aztán "megmondani a tutit" elég visszás...
2018. ápr. 13. 14:54
13/19 anonim válasza:
Azt vedd, amelyik neked jobban tetszik, megfelel, ne az itteni sumákkerekre hallgass. Mondjuk köztes megoldás a tiptronic, selespeed.
2018. ápr. 13. 15:28
14/19 anonim válasza:
automata váltóval nincs vezetési élményed -- hahaha, beulnel az 5.7-es V8as kocsimba (ami egyebkent automata) es osszepisilned a bokadat a vezetesi elmenytol meg attol, hogy az emberek az utcan uton utfelen utanad kiabalnak, mert tettszik nekik a vas
vezetesi elmenyt a kocsi es az ut ad, nem a valto tipusa!
2018. ápr. 13. 21:54
15/19 anonim válasza:
Automata valto sokkal jobb.
Ha a forgalomban sokat araszolgatsz akkor kenyelmesebb, elozesnel, emelkedon valo elindulasnal is jobb mert nem kell kuplunggal jatszani meg visszavaltani.
Nekem tobb mint 20 eves a kocsim, automata valtos es nagyon kiraly mikor a nagy forgalomban nem a kuplungot koptatom a dugoban, hanem csak fek es gaz...
2018. ápr. 14. 01:34
16/19 anonim válasza:
Tehát, ha utánad kiabálnak az utcán (ami még egy Ferrarinál sincs, tehát legalább egy Fiskerrel járkálsz), akkor jobb a vezetési élmény. Nem teszem le a garast egyik oldalra sem, mert van manuális automata és félautomata kocsim is, de ekkora ökörséget...
2018. ápr. 14. 23:44
17/19 anonim válasza:
"Tehát, ha utánad kiabálnak az utcán" - rozsaszin (gyari neven fuchsia) es feher diszcsikos Dodge Challenger-rel jarok, es tenyleg utanam kiabalnak :D
Tessek nyugodtan lepontozni, irigysegetek merceje lesz az alacsony szazalek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!