Az ötös golfban a "sima" vagyis nem fsi 1.6 motor az mit takar pontosan?
Miben különbözik a sima 1.6 az 1.6 fsi-től?
Megbízható a sima 1.6?
Az 1.6 mpi a sima, alacsony fordulaton jobban húz, bár gyengébb mint az 1.6 fsi
Az 1.6 fsi meg 4000 felett meglódul
megbízható a sima
az fsi nagyon kényes
Az 1.6 BGU/BSE kódosak 8 szelepes klasszikus szívócsőbefecskendezéses motorok. Faék egyszerűek, megbízhatóak, szeretik őket. 102LE, nem túl erős, de használható.
Az 1.6 FSI direkt befecskendezéses 16 szelepes motor. 116LE, cserébe közel 1 literrel eszik kevesebbet a direkt befecskendezésnek köszönhetően. A rémhírekkel ellentétben ez sem egy rossz motor, sokat futottakban koksz lerakódás előfordulhat a szívósoron. Sima 1.6 ésszerűbb választás, de ha van hozzáértő szerelő kapcsolat, én kipróbálnék egy kevesebbet futott FSI-t is.
Ő ,igazából kb városi kocsit akarok.
Az 1.4 75 lóerő klímával az úgy pont kevésnek számolom.
Az 1.6 102-t úgy egész élhetőnek érzem városi használatra.
Volt már 75 lóerős 900 kiló körüli kocsim,városba kellemesen rángatta, pakolva 4-en klímával már más.
102 lóerő már szerintem pont az, hogy nem eszi le a gatyám, de azért nem kell mérlegelni, hogy felmegyek haza a hegyre egyenesen, vagy kerülök de klímázok 40 fokban.
nekem 30 ezer km alatt az átlagom 7,6l, totál vegyes használattal, klíma télen nyáron
viszont ésszerűen vezetek, nem túráztatom, ha piros, motorfék, srb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!