Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Németországban hogy vannak a...

Németországban hogy vannak a sebességkorlátozó táblák?

Figyelt kérdés

Az autópályára gondolok, mert pl. nálunk se lehet kirakni egy 50-es táblát csak úgy, mert mire észreveszi a sofőr, addigra nagyon közel ér és hirtelen kellene 130-ról 50-re fékeznie, ami nem biztonságos. Ezért fokozatosan 100-as, 80-as, stb. van kirakva.

Na most a német autópályán, ahol sokan mennek 200 fölött, sőt 250 fölött is, ott még egy 100-as tábla kirakása is veszélyes lehet csak úgy hirtelen. Szóval mekkora számtól mennek lefele a táblák? Valaki látta már esetleg?

Köszönöm!

2018. ápr. 12. 20:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hmm nem tudom, én német pályán még semmilyen kamerát nem láttam, de lehet akkor nem figyeltem, vagy nem tudom hogy az volt. Minden esetre nincs minden 20 km után egy telepített traffi, mint Ausztriában például, vagy akár Magyarországon is a sok VÉDA.
2018. ápr. 15. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!