Első autónak egy opel omega jó lehet?
Figyelt kérdés
Egy kombiról lenne szó, nem nagy ez elsőre?
2.0 benzines.
2018. ápr. 12. 11:41
2/10 anonim válasza:
Öreg, minden bizonnyal széthajtott autóról beszélünk. Ha nem zavar, hogy megbízhatatlan, és hogy sokat kell majd javításra költened, akkor jó választás.
3/10 A kérdező kommentje:
250 ezer km van benne és korához képest jó állapotú. Családban volt eddig is és azon kívül hogy sokat fogyaszt nem nagyon volt rá panasz.
2018. ápr. 12. 12:01
4/10 anonim válasza:
250 ezer km... Annyit 6-8 év alatt szoktak beletenni egy ekkora autóba. De ha az eladó szerint jó állapotban van a kocsi, és megbízol az eladóban, akkor hajrá!
5/10 D. Brasco válasza:
Az omega egy messze földön híres/hírhedt pudva......ha ez kell vedd meg,de gyanitom az árából kismillio mas ertelmesebb opciot lehetne talalni
6/10 anonim válasza:
Drága fenntartás, magas fogyasztás, feleslegesen nagy méret.
7/10 anonim válasza:
Kihasználhatatlanul nagy, öreg, mivel nagy ezért alapból is 2 literes a legkisebb, de magához a kasznihoz meg kevés. Sok a fogyasztás, sok az adó. A 90%-a pudva lefingott, legalább egy gazdája nem szoláriumba járt.
Én hanyagolnám, ha menő autó kell akkor inkább egy Vectra B, bár azok se egy jó kocsik, de ezerszer többet ér egy Omegánál...
8/10 anonim válasza:
Cimborám 2.4-es benzinest vett, egy számjegyű sosem volt a fogyasztása.
A vételáron felül nem tudta megmondani, hogy hányszorosát költöttre rá, mire eladta és vett egy normális kocsit, szintén nagy benzinest, Honda Accordot. Van különbség.
9/10 Dbshsnsbsh válasza:
Szerintem nagy
De ajánlom az audi rs 3-4-5 én 4 el kezdtem
10/10 anonim válasza:
Ismerősöm 300 ezer km+ al vette, azonkívűl, hogy sokat eszik, nincs gond vele, kis olajat kell rá tölteni aztán ennyi, ki kell fogni. de 2.0 8v jó motor, nem erőgép, de nagyon strapabíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!