Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AM6-os blokk miért eszi a...

AM6-os blokk miért eszi a váltó olajat?

Figyelt kérdés
Múltkor ránézek a váltó olajra, mert legutóbb kb fél éve cseréltem, nivó csavart kiszedem, aztán már úgy bedöntöttem a motrot hogy a Motogp-n megnézték vólna, de nem fojt semmi se ki. Aztán mondom akkor lecserélem. Leengedtem egy ilyen kutyakonzerves dobozba, persze kutyakaja nem volt már benne.Jött is belőle ilyen jegeskávé színű hát öhm olaj? Aztán az meg is telt kb, szóval azért volt benne cucc. Belerakom szépen az új olajat, szépen fojt a nívón az olaj szóval a szint is jó volt. A motor előtte elég szarul vette a sebességeket, de aztán öcsém csak arra gondoltam jöhet a 4-es magától berakta olyan finoman ment a váltó. Aztán mentem vele kb 50-75km-t, aztán megint rosszabb a váltó, meg az olajse akar nagyon folyni a nívon. Vagy eloszlik a motorba indítás után, és a nívó csak akkor jó amikor még frissen rakom bele?

2018. ápr. 11. 23:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Mert szimeringes.
2018. ápr. 12. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!