Mi a különbség a Simson S50 és S51-es blokk között?
Nekem volt egyszerre mindkettő. Az S50-es gyengébb volt, viszont jobban szerette, ha forgattam. A váltója sokkal rosszabb, mint az S51 féle. Kelletlen, nem szereti a gyors váltásokat. Egész más karakterű a két blokk.
Az igazi az lenne, ha nem 30 éve gyötört motorokat tudnánk kipróbálni, hanem alig pár ezer kilométereseket.
Lényeg a lényeg, az S51 blokkja sokkal kellemesebb karakterű számomra.
Annyira nem kellett még szétszedni, hogy elém táruljon a váltó. Érzetre más az egész. Az S50 váltókarja nagyon hosszú úton jár, ahhoz képest az S51 sportos.
A fordulatot jól gondolod. Pörgetni kellett hogy menjen, de szerette. Az S51 nyomatékosabb, alacsonyabb fordulaton elkezd menni és nem is kell a végtelenségig elforgatni.
Köszi! Tehát összegezve:
-az S51-es blokk sportosabb, újabb, és egy kicsit erősebb is.
-az S50-es blokk strapabíróbb. És még? Mert azt tudom, hogy hosszabb az utóbbinak az élettartama, mivel a csapágyak a váltóolajban fürödnek. Ezen kívűl van még valami előnye?
Az hogy hosszabb-e azélettartama, nem tudom. Elméletileg igen, gyakorlatilagjobban függ attól, hogy hogyan használod.
A karburátoroddal lehet valami. A gyertyát ha kiveszed, milyen színű az elektródája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!