Candax kérdése:
Mi romlott el az autómban? HELP
Figyelt kérdés
2007es évjáratú, utoljára tegnap délután mentem vele. Ma délután mikor megyek ki, nyitom a központival, beülök,, bedugtamot a lyukba (egy lyukba kell bedugni a tokot és már adja is rá a gyujtást) és megvártam míg kialszik a visszajelző lámpa mint mindig, majd benyomtam a Start gombot erre hirtelen minden leáll. Nem is pörgetett a motor, minden elsötétült. Az üzemanyag szint jelzője még úgy is maradt miután kivettem a kulcsot, pedig mindig leáll alaphelyzetbe, nullára ilyenkor, most meg mintha lefagyott volna ott a felénél. Nem működik sem az elakadásjelző, sem a központi zár. A kulcsot pedig nem tudom az ajtózárban elfordítani, így gyakorlatilag nyitva van az autó. Erre mi a magyarázat? Remélem nincs nagy probléma.2018. ápr. 10. 22:55
1/5 A kérdező kommentje:
Bedugtam a slusszkulcsot. Elirtam
2018. ápr. 10. 23:03
3/5 anonim válasza:
Igen ez akksi lessz kb 90% hogy az a bűnös
4/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gyanakszom, holnap alaposabban megnézem, ma sajnos rohannom kellett {volna}.
2018. ápr. 10. 23:11
5/5 anonim válasza:
Szevasz, Help!
Vagy az akku, vagy pedig az elektronika háborodott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!