Audi A6 1.9 tdi miért tilt le?
Figyelt kérdés
Egyszerűen ha nagyobb gazfroccsot adok neki rögtön le tilt.. Újraindítás után jó. 5x volt szerelőnel, tisztítottak turbó geometriat, egy másik azt mondta el volt durranva egy cső.. De még mindig ez van. Ha fokozatosan lassan emelem a sebességet akkor nem tilt le. Elég lomha amúgy erőtlen.2018. ápr. 9. 22:47
1/4 anonim válasza:
Ez nem turbó hiba szerintem, sajnos látnok nem vagyok de én üzemanyagnál keresném a hibát, de gépre réteszed behatárolja és nem kell keresketni
2/4 anonim válasza:
Nekem Toyotámnál volt ilyen egr szelep volt eltömődve
3/4 anonim válasza:
Miből áll pontosan a letiltás? Nagyon gyenge lesz, és villog az izzítás visszajelzője?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem villog semmi csak egyszerűen nem megy tovább padlógazt nyomva se
2018. ápr. 26. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!