Induláskor egyesben "ráz" az autó, miért?
Figyelt kérdés
Amikor elindulok a kuplung felengedésekor elkezd rázni, ha visszanyomom abbahagyja. Magasabb sebességnél/fokozatnál már nem jelentkezik. Suzuki Swift GL 20002018. ápr. 9. 18:46
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg valamelyik motortartóbak. Nekem is ez van G astrán. Egyik már el volt fáradva eléggé, Kicseréltem. Sokkal jobb lett de nem szűnt meg teljesen. És fél év alatt töbkrement az utángyártott notortartó. Most ugyan úgy rázza mint a gyárival előtte. Kicsit trükkösebben el lehet indulni vele úgy hogy nem kezd el rázni. Szó szerint ki akar esni a blokk belőle. Ha elkezd rázni akkor írdemes visszaengedni a gázt. Akkor abbahagyja nekem.
2/10 anonim válasza:
Alsó motortartó bak. De érdemes egyben az összeset cserélni.
3/10 A kérdező kommentje:
olvasgattam kicsit, kuplung probléma nem lehet?
2018. ápr. 9. 20:37
4/10 anonim válasza:
Picit jobban írd körül ezt a rázást. Rángat az autó, vagy beremeg, hogy néz ki pontosan a dolog?
5/10 A kérdező kommentje:
Kettesben, amikor leveszem a lábam a kuplungrol akkor ugrál az autó
2018. ápr. 10. 16:16
6/10 A kérdező kommentje:
Inkább ráng, mint ha nem lenne jó a váltás , vagyis ilyesmi
2018. ápr. 10. 16:17
7/10 anonim válasza:
Akár az is lehet, hogy ez természetes, ilyenek a kicsi benzines autók. Finoman kell felengedni a kuplungot egyesben és kettesben, közben pedig gázt is kell adni.
8/10 A kérdező kommentje:
ha ez természetes lenne akkor az elmúlt években legalább lépten-nyomon előfordult volna ugyebár
2018. ápr. 10. 22:45
9/10 A kérdező kommentje:
Nos, ötleteket várok
tegnap elindultunk a szerelőhöz, sajnos késtünk és már nem volt ott
VISZONT míg odaértünk nem volt semmi gond, nem produkálta a hibajelenséget, aztán elmentünk egy próbaútra úgy 5-10km-t mentünk és nem volt baj,
aztán ismét jelentkezett a probléma.
Szóval ennek fényében hogy hol elmúlik hol jelentkezik, mire tippeltek?
2018. ápr. 13. 12:00
10/10 A kérdező kommentje:
Elvittem szervizbe, nem találtak semmi fizikai elváltozást...
Mentünk vele jópár kilómétert, úgy 1 órát aztán megint előjött...
???
2018. ápr. 21. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!