Puch motorokhoz, Magyarországon hol lehet alkatrészt venni vagy rendelni?
Figyelt kérdés
Konkrétan Puch lido robogóhoz kéne,2010. jún. 12. 06:03
1/7 anonim válasza:
Sétálj egy kört Budapest VI. Jókai u., Ó u., Zichy Jenő utca útvonalon, ott van egy csomó motorosbolt, és gépműhely.
2/7 anonim válasza:
Használtmotor.hu-t tudom ajánlani, én is onnan szereztem első telót az enyémre. Am van hozzá gyujtásam, kasznim, meg egy teljes blokkom ha Pápa környékén laksz megoldható.
3/7 A kérdező kommentje:
Ezt így egyben,mennyiért adnád?
2010. jún. 12. 13:11
4/7 anonim válasza:
Az alkatrészeket nem akarom eladni, mert ha az enyémen bedöglik valami nehézrá találni újat, viszont a motor eladó. Puch Lido SL
5/7 A kérdező kommentje:
Az én robogóm az teljesen más mint a lido SL. Az enyém puch lido varió = (suzuki cp 50)
2010. jún. 17. 05:58
6/7 Janky válasza:
Szia! nekem van három is ha szükséged van még rá!
7/7 anonim válasza:
Jó pár év eltelt már ebben a beszélgetésben,de napok óta keresek variohoz vagy cp 50hez való berugótengely fogasivet.Tud valaki segiteni?köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!