Nehezen indul az Opel Astra F, többszöri inditózásra, mi okozhatja a problémát?
Újabban nehezen indul az Opel Astra F-em, általában elsőre csak pörgeti de meg sem makkan, pár másodpercre rá pedig szinte kulcsra indul, mitől lehet ez?
- Köszönöm a válaszokat előre is!
(Korábban (néhány hete) volt olyan is, hogy egy esetleg két henger indult pár másodpercig küszködött aztán pedig le is fulladt, mikor nagy nehezen sikerült elérni, hogy mind a 4 henger szóljon akkor pedig "erőben" jöttek a gondok, amíg ki nem lett huzatva kissé. Akkor eleinte félgáznál úgy gondolta, hogy nem húz tovább, akkor vissza egyet, padlózás, onnantól foggva jobban húzott, de ha még mindig nem teljesen akkor ismételten ez a művelet..)
Kb. 2 hónapja lett új gyertya beszerezve hozzá, eredeti GM, más tipp, ötlet esetleg?
Ha pedig ez lehet 90%-ban akkor újra cserélem, csak azokkal nem hiszem hogy gond lenne
Leírás alapján (pláne a második része, csak 2 henger ment meg stb) nekem hengerfej gyanús.... szerintem vidd el szerelőhöz, nekem akkor volt ilyen, mikor hengerfejes lett.
Persze lehet más is, nem vagyok autós szaki. De én elvinném egy hozzáértőhöz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!