Cerelmem17 kérdése:
Mi lehet a baja az autómnak? 1.2-es benzines fiat punto.
Figyelt kérdés
Ételfutárkènt dolgozom. Kivittem a címre az ételt,visszaültem és beindítottam, a műszerfalon kigyulladt az akkumlátor vagy töltöttség jelző hogy baj van. Egyből tapasztaltam, hogy elment a szervóm. Kivittem a következő címet, visszaültem, már be sem indult, csak a műszerfal világított. Jöttek a kollegák, belöktük, beindult. De annyira nem volt töltés, hogy menet közben ha indexelni vagy ablakot akartam törölni, leakart állni a motor. Hazafele még 3szor leállt magától, úgy hogy újra kellett lökni. Előzmény kb. 2 hónapja volt ilyen hogy elmrnt ugyanígx a szervóm, de következő indításra minden helyre állt.2018. ápr. 6. 20:22
12/16 anonim válasza:
Elektró műszerész akkor ha nem értesz hozzá.
Vagy akku, vagy generátor, vagy valami más is lehet.
13/16 A kérdező kommentje:
Igen az ékszíj megvan, feszes nem látom hogy baja lenne.
2018. ápr. 7. 07:28
14/16 A kérdező kommentje:
Sikerült 12 óra töltés után beindítani, egyből pöccre indult. De valami sikító, vonnyító hang jött a motorból. Egészen addig amíg megnem tettem vele egy pár száz métert. Hibát most nem ír a műszerfal, minden tök jól müködött. Félreálltam, újra indítottam, ismét pöccre indult, minden féle zaj és hibajelenség nélkül. Vélemények?
2018. ápr. 7. 10:17
15/16 anonim válasza:
Generátor lesz az. Beállni készül a csapágy, időként megszorul, ekkor pedig csúszik az ékszíj, ami hajtja.
16/16 anonim válasza:
Meglazult az ékszíjad így nem megy a generátor, nincs akksi töltés és hűtés se. De én kicserélnék az akksit is mert alapból másfél évente legkésőbb kell. Nekem is beszart a kocsim, tologattuk be mint a hülyék, de sehogy nem indult. Aztán 6 éves akksiról megállapították hogy szarrá ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!