Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet a Simson Swalbe-...

Mi baja lehet a Simson Swalbe-nak?

Figyelt kérdés
Tegnap elmentem meg venni de ott is karburatort ki kellet pucolni és hengerbe öntött benzin után be is indult. Mentünk vele egykét kört és utána leálitottuk.Ma reggel indutanám el is indul de ha nem húzom teljesen a gázt akkor megáll(ha húzom akor is kb alapjáraton forog) nem tudom mi lehet a baja azóta már a karburatort is ki pucoltam (vettem bele ma új csapot és csövet de azzal se jó ).Én először arra gondolok hogy rosszkor van gyújtás de annyira nem értek hozzá.

2018. ápr. 6. 18:18
 1/3 Bubuka508 ***** válasza:
Lehet, hogy utógyújtása van, akkor nincs benne erő és melegszik. De az is lehet, hogy a henger és a dugó annyira ki van kopva, hogy nincs kompressziója. A karburátor rossz beállításától is fulladhat.
2018. ápr. 6. 18:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Elvileg teljesen fel volt újítva a blokkja és kompresszió is van benne
2018. ápr. 6. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Kipucolhatod te 5 ször is a karbit,ha nem megfelelő az úszószint,lyukas az úszó,vagy pedig a szívatógyűrű nem zár be teljesen.

A felsoroltak közül bármelyiktől annyi benzint kap hogy megfullad

2018. ápr. 7. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!