Felhajtottam az autopalyara matrica nelkul, a legelso kijaratnal azonnal lehajtottam rola. Mire kell szamitani?
A rendszeren ettől az évtől változtattak, miszerint egy órás türelmi időt adnak a matrica megvásárlására azoknak, aki anélkül vették igénybe a díjköteles útszakaszt.
Ha a kontroll autó bemért, vagy a véda, mely a matricát figyeli, és nem váltottál ezek után sem matricát, akkor büntetés lesz jogosulatlan használatért.
Ha szerencséd van, akkor megúszod...
igen ahogy írták:
Ha a kontroll autó bemért, vagy a véda, mely a matricát figyeli, és nem váltottál ezek után sem matricát, akkor büntetés lesz jogosulatlan használatért.
Ha egyikkel se találkoztál akkor szerencséd van
Szia 4. kerdezo!
Csak varosban hasznalom az autot, es autoutakon jarok, de ott is csak ritkan. Egy dologgal vagyok tisztaba, hogy az autopalyara jogszabaly szerinti dijat kell fizetnem a hasznalatert cserebe. 1 ora alatt nem tudtam kivalatni sehogy a palyadijat legyen szo hetes vagy eves berletrol. Ezert kerdezem, hogy a 2 perc kocsikazasom es figyelmetlensegem mennyibe fog fajni? Valoszinuleg a kamera bemert, mert meg a kijarat elott elhelyzetek oket sajnos. Nem penzt sajnalom a birsagra, hanem a tudatlansagomat. Ennyi az egesz. Szep estet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!