Ti milyen gondra tippelnétek?
Figyelt kérdés
Sziasztok 2001-es Skoda fabia délután leállítottam pöccre indult .Este beakartam indítani és nem indult be de volt hogy elkapta néha de nagyon durván rángatott a motor mint ha kiakart volna ugrani a helyéről. A másik meg hogy nagyon benzin szag volt mint valami simson amikor folyik a karbiból a benzin mindenhonnan. Lehet hogy leállt az egyik henger? Szerelőhöz csak hétvégén tudom vinni. Köszi a válaszokat előre is2018. ápr. 4. 23:35
1/7 anonim válasza:
Esélyes hogy a gyújtással lesz valami. Milyen motor pontosan?
Ha jól tudom 2001-ben volt többféle motorváltozat is már, a hírhedt HTP még nem.
2/7 anonim válasza:
Valamelyik henger nem ment.
Ha gyertyacsere nem jelent megoldást,akkor a kábel lesz a hunyó.
Legjobb esetben persze...
3/7 anonim válasza:
Megnézted hogy honnan jön a benzin szag?
Mert ha nagyon érződik, akkor annak nyoma is van.
4/7 A kérdező kommentje:
1.4 mpi motoros a kipufogóbol jön ez a benzin szag. Létezik hogy megáll 2 henger is akar? Mert kegyetlenül ugrált mg alapjarat sem volt nagyon.
2018. ápr. 5. 07:48
5/7 anonim válasza:
Trafóval lesz szerintem a gond, az könnyen kihat több hengerre. Kipufogóból jövő benzin egyértelműen azt mutatja, hogy nincs rendesen gyújtás.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is gyújtás. Trafó, kábel, gyertya.
Nem ismerem a típust de akár a trafó esetében akár a kábel esetében lehetnek "közös" elvezetések. Az én autómban pl. 2 hengerenként van egy trafó, tehát ha az megdöglik akkor 2 henger nem megy, 2 meg igen.
7/7 A kérdező kommentje:
Igy érthető köszi a válaszokat:)
2018. ápr. 5. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!