7.osztályos vagyok és már kéne gondolkodnom hogy mi is akarok lenni nekem az autószerelés tetszett és azt szeretném megkérdezni hogy milyen tantárgyak szükségesek ehez a szakmához? A válaszokat előre is köszönöm!😊
Semmi. Inkább a szabadidődben foglalkozz a témával, de nincs olyan általános iskolás tananyag ami kapcsolódna hozzá
2018. ápr. 4. 17:39
2/13 anonim válasza:
Hogyne lenne. Minden műszaki tudomány alapja a matek és a fizika.
Fizikából is a mechanika, dinamika, hő és áramlástan, elektronika, anyagszerkezettan, műszaki rajz, számítástechnika, lehetne sorolni.
Matek, fizikából legyél jó.
2018. ápr. 4. 17:44
3/13 anonim válasza:
Nem járműmérnök akar lenni, a logaritmust meg a többit a hajrá kenheti
2018. ápr. 4. 17:48
4/13 crudy válasza:
Mernok foglalkozik ezekkel, az autoszerelo technikusit vegez. Oda meg csak egy felveteli kell es ami elmeletet tudnia kell ott megtanitjak neki.
2018. ápr. 4. 18:09
5/13 anonim válasza:
Aki jeleskedik matek fizikából az nem olajbúvárnak áll
2018. ápr. 4. 18:19
6/13 anonim válasza:
Nem árt hozzá egy kis fizika és matek, de nem kell túlzásba vinni. Sokkal fontosabb a gyakorlatiasság, és hogy naprakész legyél. Ezt nem lehet semmilyen iskolában megtanulni, autodidakta módon lehet belőled jó szerelő.
2018. ápr. 4. 18:44
7/13 anonim válasza:
"Nem járműmérnök akar lenni, a logaritmust meg a többit a hajrá kenheti"
Te marha. A logaritmus középiskolás anyag. Én is vasútgépész technikumot végeztem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!