Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki ismer tuning műhelyeket...

Valaki ismer tuning műhelyeket ahol szakemberek dolgoznak, viszonylag jó áron és mellette jó munkát végeznek?

Figyelt kérdés
Pest-megyében lakom.

2018. ápr. 3. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
És mégis milyen autóhoz?
2018. ápr. 3. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
és mi a cél?
2018. ápr. 3. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
A tuning mindenhol rohadt drága, és gyakran típusra vagy gyártmányra vannak szakosodva. Erre nem lehet mit mondani. Milyen autón és mit akarsz tuningolni? Mi számít neked drágának?
2018. ápr. 3. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
unatkozón14 éves, töltsd le az undergroun egyet vagy kettőt
2018. ápr. 3. 21:02
 5/9 kukorika válasza:
Persze. pl Pininfarina, AMG, WRC... esetleg érdekel még más is..? Vannak pl a Maruzsis fiúk is, ha jól tudom... de ők zsigákra vannak szakosodva inkább... vagy már nem...? Tököm tudja... XD De amúgy gugli a barátod... ;)
2018. ápr. 4. 01:09
 6/9 anonim ***** válasza:
A sufni.
2018. ápr. 4. 07:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem irtam sehol, hogy ne legyen drága. Azt irtam "viszonylag jó áron". Mondatelemzés. Letöltöttem az underground-ot és kijátszottam,szintet léptem. Sajnálni tudlak ha csak játékban ültél autóban. A sufni jó válasz. viszont amikor megszülettél valószinűleg ezt mondták rád a szüleid is. Helo
2018. ápr. 5. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:

"A sufni jó válasz. viszont amikor megszülettél valószinűleg ezt mondták rád a szüleid is"

Azt mondták rám, hogy sufni? Ezt nem tudom értelmezni, de nem is érdemes, viszont a szüleimhez semmi közöd kiscsákó!

Felbüfögtél ide hatalmas unalmadban egy kérdést, amiből nem lehet tudni, hogy pontosan mit is akarsz, ezért nem tudott senki érdemben válaszolni. Úgy tűnik erre magadtól nem jöttél még rá, de a válaszokat kritizálni, azt tudod!

Lépj még egy szintet az Undergroundban, aztán idővel majd felnősz és kitudja, talán rendes ember is lehet belőled!

2018. ápr. 6. 07:12
 9/9 A kérdező kommentje:
ennyi örömöd legyen az életedben haver :D
2018. ápr. 6. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!