Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet egy 1200-as...

Arn1 kérdése:

Hogyan lehet egy 1200-as zsigulit könnyen kevés pénzből kicsit megtuningolni?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy tervezek venni egy 1200-as zsigulit amit normális állapotban van, és hogy hogyan lehet ennek a motorját egy kicsit tuningolni hogy legalabb +30 lóerőt kapjak? Vagy lehetséges az hogy egy 1500-ös lada motort és 5-ös váltót beletenni? És még annyit, hogy a gyári kormánykerékkel lehet szervós kormányt rakni bele? Nem értek a tuningoláshoz ezért kérnék tanácsot előre köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!

2018. ápr. 3. 12:47
 1/9 D. Brasco ***** válasza:

Kevés pénzből úgy lehet,hogy

1)nem tuningolod

2eladod es veszel valami mas megfeleloen eroset

Egy ladánál meg +30lóhoz nem elég "kicsit" tuningolni.......

Szervonak a punto elektromos city szervojat szoktak bele hentelni!

2018. ápr. 3. 12:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor mit kellene rajta fejleszteni, mert ugye az 1200as lada az 60 lóerős és én szeretnék egy legalább 90 lóerőset,és ehez mit kellene bele venni és kb mennyit kellene rákölteni? De ha lehetséges nekem egy 1500-ös 75 lovas motor is elég csak nem tudom, hogy azt bele lehetne e eszkábálni egy 1200-es ladába mert annak nagyon tetszik a kasznija, amúgy köszönöm a gyors választ.
2018. ápr. 3. 12:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen laikus vagyok ebben a témában ezért is nem tudom, hogy +30 lóerőért mennyit kell az autón tuningolni meg ilyenek.
2018. ápr. 3. 12:59
 4/9 D. Brasco ***** válasza:
100%
A lada olyan mint a lego....még az 1.7-es niva blokkot is bele lehet lógatni az 1200-es kaszniba!Az mar mas kerdes hogy hivatalosan az eletben le nem papirozod....vagy ha valahogy megis sikerul csak a papirmunka lesz vagy fél millio......ugyhogy akkor vegyel inkabb egy 1500-os ladat azt csokolom ezt a reszelest meg felejtsd el....foleg ha teljesen jaratlan vagy a temaban
2018. ápr. 3. 13:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Na igen a papír munkát el is felejtettem, na mind1 ez úgy sem most terveztem, de mindenképpen köszönöm a gyors választ.
2018. ápr. 3. 13:05
 6/9 ede1219 ***** válasza:
Keresel egy öreg szakit, aki még ismeri a VFTS-t, és megtuningoltatod vele, nem olcsó.
2018. ápr. 3. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
A 30 lóerő az ennek a motornak +50% erő. Kis pénzből venni kell elektronikus gyújtást, könnyített lendkereket, 5-ös váltót. (Esetleg rövid difit)
2018. ápr. 3. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
A tuning és a kevés pénz párosítás sosem fog összejönni. +30 lóerőhöz azért rendesen a motorba kell nyúlni, ami nem olcsó dolog, nem beszélve a megnövekedett fogyasztásról (ami amúgy sem kevés).
2018. ápr. 3. 22:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat olyan dolgokat juttatok eszembe amire nem is gondoltam, vagy elfelejtettem még egyszer köszönöm a gyors válaszokat azt hiszem elég lesz nekem inkább az a 60 lóerő max ha lehetséges egy szervós kormány kell bele, de ha nem megoldható akkor sem kell.
2018. ápr. 4. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!