Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50ccm vagy 125ccm motort éri...

50ccm vagy 125ccm motort éri meg venni?

Figyelt kérdés

Szóval most nyárra terveztem venni egy motort,de nem tudom melyiket.Igazából mindegyiknek lenne előnye és hátránya.

Először is főleg suliba járnék vele,ami annyira nincs messze(6-7 km).De persze vinném máshova is,kicsit Mecsekre vagy ilyesmi helyekre(pécsi vagyok)

50-est azért választanám mert jogsija is olcsóbb,a motorok is olcsóbbak,és annyira nem kell vesződni vele mert ha jól tudom(nyugodtan javítsatok ki ha nem így van) akkor csak a motor papírjai kellenek meg az adásvételi a forgalomba helyezésénél szóval sok mindentől megkímélne.Viszont ugye tudnék vele menni olyan 70-80km/h-val max.Ez lenne a hátrány.

A 125-össel viszont azért lehetne menni 100-110-zel szerintem simán.Viszont itt ugye drágább a jogsi,rengeteg papír kell,meg biztosítást fizetni stb

Amit nyáron dolgoznék abból venném meg,keresnék kb olyan 160-180ezret.

Ugye itt az a baj,hogy az 50ccm-es motor ebből simán kijönne,meg talán a jogsi is.

Viszont a 125ccm-es motor már nem.Vagy legalább is a motort megtudnám venni,de jogsim nem lenne hozzá minimum egy évig,ugye következő nyárig.Ígyis megérné a 125ccm-es ?

2018. ápr. 3. 15:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Persze nem úgy akartam megvenni,hogy megveszem és minden nap azzal járok suliba meg védák előtt megyek jobbra-ballra :D

Az a baj,hogy szerintem egy nyár alatt nem tudom megcsinálni azt is,hogy meglegyen a jogsim,plusz a motor is az anyagiak miatt :/ szóval akkor inkább a motort veszem meg,az logikusabb,mivel ha megcsinálom a jogsit,akkor elmegy annyi pénz,hogy a motort már nem tudom megvenni,és várnom kell egy évig,közben pedig ülök otthon a jogsimmal :D De ha a motort venném akkor igaz elmenne az összes pénzem,de legalább meglenne,és addig is lehetne gyakorlni.Gondolom egy év alatt azért betudnám úgy gyakorolni,hogy rutinpályán+forgalmin elsőre átmenjek.

2018. ápr. 4. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!