Hamarosan lesz egy Audi A4 B5 Tdi 1998-as 110 Le autóm. Érdemes tuningolni?
Nem akarom széthajtani, de szeretnék egy kis pluszt kihozni belőle. Ajánlották a chip tuningot és a turbó nyomás emelését. viszont nem értek hozzá és tönkre sem szeretném tenni. Értelemszerűen szakemberre bíznám, de azért előtte itt érdeklődnék miszerint egy turbó nyomás növelés hol tudják végrehajtani ?és menyibe kerül ?
És még azt halottam hogy a drágább chip tuning több le-t add és megbízhatóbb is!Ez igaz ?És drágább menyibe kerül ?
Első kommentelő: Válaszod számomra nem igazán add okot hogy tuningoljam e az autóm vagy sem ?!Szóval nem igen tudok eligazodni a válaszodon !
2. Kommentelő: Igen ... Szeretnék egy kis plusz lóerővel többet(persze nem versenyautót szeretnék egy 20éves autóból csinálni !) De jelenleg egy 2es golfom van már lassan 3 éve és szeretnék egy erősebb tágasabb kényelmesebb autót, aminek persze ha oda lépek nem maradok le pl az autópályán stb ...
És azt is szeretném kihangsúlyozni hogy gondolkodnom a tuningban és van is rá okom ...
És nem egy 250 lóerős audit akarok amit a sufniban szétcsesznek minden féle dologgal
Ócska proli nőknek tetszik csak, ha a kipufogó durrog. Ha lepukkant, sárga fogú, túlsúlyos csajszikákat akarsz vele felszedni, akkor hajrá.
22/N
Ne tuningold szegény kocsit,örül hogy nincs még a roncstelepen erre te meg a csodachipet odajuttatnád.Kitalálom hogy valami 17-23éves fiú lehetsz akinek kell a képmutató kocsi a csajozáshoz de pénze az nincs.
Tegyél rá smoke and charme matricát is meg sötétítsd le a lámpákat az még +30le.
Megpróbálom máshogy megfogalmazni a kérdést és jó lenne ha a sajtos-tejfölös kígyóuborkás sárga fogú vámpíros dolgokat kihagynánk a válaszokból!Köszönöm !
Szóval hamarosan meg van a kiszemelt audim!
Úgy max 150-180 ezer forintom van a tuning-ra !Pár embertöl hallottam hogy legértelmesebb tuning az az volna hogy a turbó nyomást növelném és kapna egy csippet az autó !Szóval a turbó nyomás és a drágábbik csipet beszerelve mennyi plusz lóerőt kap a motor és menyibe fog kerülni?Egyáltalán ki tudnám hozni nagyon max 180ezer forintból ?
Szerintem sokkal többet érsz, ha lecseréled a fényszórókat xenon-színűre, teszel egy szines neont az autó alá és egy mélynyomót a hátsó rendszám közelébe, hogy jól ciccegjen. Ha marad pénz, akkor vegyél egy krómozott kipufogóvéget és fóliáztasd le az ablakokat.
Erre buknak a csajok, nem a csiptuningra. Azt nem is látják!
Nem bántásból mondom, hanem tapasztalatból. Én is öreg német autót vettem ebben a kategóriában. Azt a 150-180 ezer forintot legjobb lenne ha kicsit félretennéd. Egy fél évre biztos, de lehet inkább egy évre. Addig kijönnek azok a hibái amiket most még nem tapasztalsz. És akkor tudod abból állni. Ha mégsem jönnek ki (mert mindig reméljük hogy ez az egy kivételes és nem lesznek nagy hibái) akkor még mindig ráérsz eldönteni mit szeretnél. Annyi hogy ez esetben simered annyira a kocsit hogy eldöntsd megéri-e vagy sem.
Én a helyedben ha nem viszed pályára versenyezni akkor nem tuningolnám.
Ha csajozni kell, őket úgyis csak az érdekli amit látnak. Egyedül a ricer csávókat érdekli hány ló van benne, ott lehet csak a számokkal menőzni. De ott úgyis 200 felett játszanak, szóval hogy 110 vagy 125 az mindegy.
110LE nem sok, de közlekedni több mint elég. Nagyon gyorsan meg úgyse nagyon lehet menni vele. Legalábbis legálisan nem. Emellett én úgy vagyok vele hogy minden annál szebb minél gyáribb.
"nem igen tudok eligazodni a válaszodon "
Vagy inkább a válaszokon?!
Pedig magyarul, tagoltan, részletesen és szájbarágósan leírták, hogy NE TEDD!
Arról nem ők tehetnek, hogy nem beszéled ezt a fura nyelvet!
A másik verzió, hogy ők nem értik, hogy te nem autózni szeretnél.
Neked elég, ha csupán el tudsz pöfögni a diszkóig, vagy kigurulni a főtérre a haverokhoz. Ott mindenki majd egymás szavába vágva elmeséli, hogy kétszer több lóerő van az autójában mint a többiekében, és eredetileg őróla mintázták a "Szállító kettőt".
Majd pár egy helyben való túráztatás után elmentek kétezerért tankolni.
A cápauszonyt se feljtsed le a tetejéről, úgy hitelesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!