Vw konszernen belül milyen làncos motorral szerelt vàltozatok vannak 1998-2005 között?
Kb. Első körben kellene költeni az autóra 200.000 ret+ kipufogóra még, esztétika stb.
Az autó értéke kb 550.000 reàlisan(2003 as évjàrat konszern 1.6 benzin, sedan), ezért àtülnék egy màsik megbìzhatóbba.
Ebben az évjáratban én se tudok láncosról, de az az 1.6 benzin ha a 8 szelepes, akkor én inkább rákölteném azt, megbizható az az autó, lutri egy másik hasonló évjáratúba átülni szerintem.
Vakon azt monndanám hogy Seat Cordoba/Polo Classic lehet 1.6 szivóval, és lehet elkezdett rohadni. Ebben az évjáratban elég kevés van ami még nem rohad, viszont ha átülsz egy másikba ott a rohadáson kivül más kockázatot is vállalsz. Én megtartanám a jelenlegit, vagy ha van rá keret, akkor egy jóval fiatalabba ülnék át.
Már hogyne lenne láncos motorja a VW csoportnak!
1.2-es láncos motorokat raktak Fabia-ba, Ibiza-ba, Polo-ba.
2005-ös évjáratig találsz belőle bőven eladót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!