Megbízható benzines családi kombi 6-700ezer körül?
Figyelt kérdés
Focusra vagy G astrára gondoltam...mit javasoltok még ebben az árfekvésben?2018. ápr. 3. 07:13
1/12 anonim válasza:
Astra-t.
Esetleg Golf IV kombi benzinesben lesz jó ennyiért, dízelben is ki lehet fogni
2/12 A kérdező kommentje:
A golfokat Én is néztem,dizelt nem akarok.
Focus talán nagyobb mint a golf,nagy darab vagyok,egy hosszú uton nem akarok nyomorogni
2018. ápr. 3. 07:19
3/12 anonim válasza:
Focust mondtam volna én is, 1.8 vagy afelett
4/12 A kérdező kommentje:
1,6 nem jó?Gyenge?
2018. ápr. 3. 07:30
6/12 anonim válasza:
nekem 1,8as G astrám van, igaz nem kombi, nem kell rá sokat költeni, megbízható, nem "menő" de én nagyon meg vagyok vele elégedve
7/12 anonim válasza:
Chevrolet Lacetti (külföldön a kombit Nubirának hívták)
8/12 anonim válasza:
Esetleg nézd meg az Opel Vectra B-t v agy az Opel Zafirát. A Zafirába biztos nem fogsz nyomorogni.
9/12 anonim válasza:
Bátyámnak Focusa van, szereti a Fordot.
Nekünk Suzuki Baleno kombi van, 1.6-os. Teljesen meg vagyunk elégedve vele.
10/12 anonim válasza:
Annyival jobb az 1.8 hogy az már hátul is tárcsafékes az 1.6 még dobos hátul. G astra viszont tárcsa hátul az 1.6 is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!