650-700ezer körül milyen kocsit ajánlanátok?
Focuson kívül sok más, Fordok eléggé porladnak:
Sajnos Fordba már én is futottam bele, nem is egybe, ami szét volt rohadva.
Pedig azt mondta a gazdája, minden egyes rozsdafolt -20 ezer ft.
Annyira szét volt rohadva, hogy polippal se bírtuk felemelni, csak nagyon nehezen.
Ennyiért inkább valami japán kocsit néznék, abból is van nagyobb.
Fordok 10 év felett elég lutri kocsik. Főleg, mivel alváz mosás csak pár éve jött divatba a tél után, és a só szétmarja a legtöbb kocsi alját.
Ígv van Ford helyett japánt, mert egy 15 éves japán biztos nem rohad, nézzetek meg egy Civicet vagy egy Mazdát, na azok vannak igazán porrá rohadva.
Focus ilyen szempontból sokkal jobb irány, ennyiért szerintem lehet találni megvigyázottabb darabot. De akár egy Bora kombi vagy Golf 4 kombi is szóbajöhet, bár az inkább ettől az ársávtól felfele. De ha találnál egy Focust ami volt szakszerűen alvázvédőzve és nem csillaggarázsban állt, én azt merem ajánlani.
Hát, a linkelt videon az a bölcső egy pl F astránál úgy érhető el, ha 10 évig kénsavban áztatjuk.
Pedig az egy rohadós f astra, ami min 23 éves.
Volt már ebben a kategóriában is, akik bölcsőt kerestek focushoz.
Nem 2 forint kicserélni.....pláne találni jót.
2006 Suzuki bőven benne van ebben.
Már 10 éves kor felett necces kocsit venni, 15 év felett meg felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!